«Μοιρασιά» με… πέναλτι για Μπόρνμουθ και Γουλβς(vid)

Έχασε την ευκαιρία από την άσπρη βούλα η Μπόρνμουθ…
PREMIER LEAGUE – 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΓΟΥΛΒΣ: 1-1
Γήπεδο: Vitality Stadium
Μπόρνμουθ και Γουλβς ήρθαν ισόπαλες 1-1 με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται μόνο από πέναλτι! Μάλιστα οι γηπεδούχοι στην επόμενη φάση από την ισοφάριση της Γουλβς, αστόχησαν από την άσπρη βούλα, χάνοντας την ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο. Στην 10η θέση με 34 βαθμούς η Μπόρνμουθ, δύο θέσεις παραπάνω με 40 βαθμούς η Γουλβς.
Στο 13′ η Μπόρνμουθ κέρδισε πέναλτι για απρόσεκτο μαρκάρισμα του Ζοάο Μουτίνιο πάνω στον Κινγκ, με το Νορβηγό επιθετικό να αναλαμβάνει την εκτέλεση, κάνοντας το 1-0. Στο 38′ ο Γότα μετά από λάθος των αμυντικών της Μπόρνμουθ, βρήκε την ευκαιρία και σούταρε, με την μπάλα να περνά λίγο έξω.
Η Γουλβς κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη καλή της ευκαιρία στο 53′ με τον Ντεντόνκερ να πιάνει μία κεφαλιά μετά από ασίστ του Μουτίνιο, με τον Μπόρουτς να μπλοκάρει. Στο 56′ η Μπόρνμουθ απείλησε με κεφαλιά του Σολάνκε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω.
Στο 74′ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Ιμπέ σουταρενα σουτάρει από το ύψος της περιοχής και την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Πατρίσιο. Πέντε λεπτά αργότερα είχαν ευκαιρία οι φιλοξενούμενοι με την κεφαλιά του Ντόχερτι, μετά από σέντρα του Τραορέ, να περνά λίγο έξω.
Η Γουλβς βρήκε την ισοφάριση με τον ίδιο τρόπο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, δηλαδή με πέναλτι. Ο Άνταμ Σμιθ ανέτρεψε τον Ντόχερτι μέσα στην περιοχή της Μπόρνμουθ και ο Ραούλ Χιμένεθ σκόραρε από την άσπρη βούλα για το 1-1.
Στην αμέσως επόμενη φάση ο διαιτητής καταλόγισε και τρίτο πέναλτι στο παιχνίδι, αυτή τη φορά για τους γηπεδούχους. Ο Φράσερ ανέτρεψε τον Καβαλέιρο αλλά ο Κινγκ απέτυχε να σκοράρει για δεύτερη φορά από την άσπρη βούλα στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι κι έτσι το 1-1 παρέμεινε.
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Μπόρουτς, Ακέ, Σμιθ, Κλάιν, Μεφάμ, Γκόσλινγκ, Λέρμα, Ιμπέ, Φράσερ, Κινγκ, Σολάνκε (Μουσέ 90+1′)
ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Μπένετ, Μπολί, Κόντι, Ντόχερτι, Νέβες, Γιόνι, Μουτίνιο, Ντεντόνκερ (Τραορέ 77′), Χιμένεθ (Σαΐς 89′), Γότα (Καβαλέιρο 66′)










