Mαρτίνς: «Μας κόστισαν τα δύο γκολ στο τέλος στο πρώτο ματς, θα είχαμε προκριθεί»
Στο αποτέλεσμα του πρώτου ματς στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, λέγοντας πως αν δεν είχε δεχτεί τα δύο γκολ στο τέλος ο Ολυμπιακός θα είχε προκριθεί.

Στο αποτέλεσμα του πρώτου ματς στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, λέγοντας πως αν δεν είχε δεχτεί τα δύο γκολ στο τέλος ο Ολυμπιακός θα είχε προκριθεί.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο στην κάμερα της Cosmote:
Για το αν η πρόκριση χαθηκε στο πρώτο ματς:
Ναι. Εκεινο το 2ο και το 3 γκολ μας κόστισαν την πρόκριση. Πήραμε δίκαιη νίκη απόψε. Δεν έχω το παραμικρό να πω για τους παίκτες. Το πιστέψαμε και το παλέψαμε. Μας αφήνει πικρή γεύση ο αποκλεισμός. Αν δεν είχαμε δεχτεί τα δύο γκολ στο πρώτο παιχνίδι θα είχαμε προκριθεί.
Για τις συνεχόμενες νίκες στο Emirates
Αυτο σημαίνει πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. κοιτάζει ολα τα παιχνίδια με σκοπό να τα κερδίσει. Δεν ήταν εύκολο, παίξαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο. Η Άρσεναλ ειναι διεκδικήτρια του τίτλου αλλά αυτό λέει πολλά για τον Ολυμπιακό, αξίζει τον σεβασμό σε όλη την Ευρώπη. Εκτός από τα αποτελέσματα, έχουμε κερδίσει και το κύρος.
Για το αν μίλησε με τον Μπα:
Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη. Αύριο θα γίνει κάποια συζήτηση μεταξύ μας.
Για το αν μπορει να κανει έναν απολογισμό:
Νομίζω πως το Ευρωπαϊκό ταξίδι έχει επηρεαστεί από πολλές απουσίες. Χάσαμε σημαντικούς παίκτες σε σημαντικά ματς από κορωνοϊό. Χάσαμε Ελ Αραμπί και Χασάν μαζί. Χάσαμε Βαλμπουενά. Χάσαμε Μπα και Σεμέδο σε πολύ κρίσημα παιχνίδια. Το ταξίδι μας χαρακτηρίζεται από ατυχίες. Όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες αυτές οι απουσίες μπορούν να επηρεάσουν. Δεν είμασταν ποτέ πλήρεις και αυτό είναι ατυχία.
Για το αν θα έπαιζε με τρία στόπερ στο Φάληρο:
Την προηγούμενη εβδομάδα δεν μπορούσαμε να το κάνω αυτό γιατί δεν είχαμε τον Μπα. Δεν είχαμε την ανάγκη να παίξουμε τόσο επιθετικά. Δεν μπορούσαμε να το δούμε την προηγούμενη εβδομάδα γιατί ήταν διαφορετικές οι συνθήκες. Σήμερα είχαμε τον Μπα και έπρεπε να πάρουμε το γκολ. Θέλαμε ο Κώστας με τον Γιώργο να βγουν από τα άκρα και να εκμεταλλευτούν τα τρεξίματα του Όλεγκ και του Θανάση. Ήταν διαφορετικές οι ανάγκες και οι συνθήκες. Δεν έχετε δει ξανά αυτό το σύστημα γιατί δεν έχουμε βρεθεί ξανά σε αυτή την ανάγκη για να πάρουμε το ρίσκο. Σήμερα οι συνθήκες το επέτρεψαν και αναγκαστήκαμε να εφαρμόσουμε αυτό το σύστημα.
πηγή: SDNA
Photo Credits: Intime