FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Είναι πολύ «σκληρή»… για να πεθάνει!

Δεν παράτησε το παιχνίδι ούτε ένα λεπτό και δικαιώθηκε ο ΠΑΣ Λαμία…

Ένας απίστευτος διαιτητής σήμερα στο ΔΑΚ Λαμίας κατάφερε με τις αποφάσεις του να εκμηδενίσει κάθε προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία.

Για την 13η αγωνιστική της SuperLeague Σουρωτή, ο ΠΑΣ Λαμία ήρθε ισόπαλος με σκορ 2-2 με τον Παναιτωλικό, χάρη σε γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Βουό.

Μεγάλο ρόλο στην ισοπαλία αυτή έπαιξαν οι αποφάσεις του διαιτητή Νεοφυτιάδη, ο οποίος «έχασε» το παιχνίδι πριν καν μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Παναιτωλικός, στο πρώτο ημίχρονο δύο φάσεις είχε, δύο γκολ πέτυχε με Φάρλεϊ και Ντίαζ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Νόε Ακόστα με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-2.

Στη συνέχεια ο ΠΑΣ δεν σταμάτησε να πιέζει και δικαιώθηκε καθώς στο 90+7΄πέτυχε το γκολ με τον Πατρίκ Βουό και πήρε, έστω και στο τέλος την ισοπαλία.

Το ματς:

Ο ΠΑΣ Λαμία μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 2΄ο Μπλάζιτς έκανε ένα σουτ εντός περιοχής αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί του Παναιτωλικού. Στο 5΄ένα φάουλ από καλή θέση του Βάντερσον πέρασε ανεκμετάλλευτο, καθώς η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και έπειτα πέρασε άουτ.

Όμως, στο 11΄ο Μαρινάκης σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου και στην επαναφορά ο Ρόσα με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Αγρινιώτες, που στην πρώτη τους τελική πέτυχαν γκολ.

Στο 22΄ο Βασιλαντωνόπουλος πήρε την μπάλα από τα δεξιά, μπήκε μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού, επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Όμως, στη δεύτερη επίθεση των γηπεδούχων στο παιχνίδι πέτυχε το δεύτερό του γκολ.

Το γκολ για τον Παναιτωλικό πέτυχε ο Ντίαζ,όταν μετά από επίθεση του ΠΑΣ, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση και πέτυχαν υποδειγματικά το 0-2.

Στο 27΄ο Μοράρ έκανε το σουτ εντός περιοχής αλλά ο Παπαδόπουλος είπε όχι στο 0-3, με καταπληκτική επέμβαση. Στο 42΄ο Μπλάζιτς έκανε ένα σουτ από πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Νεοφυτιάδης μετά από δύο αλλαγές και τόσες διακοπές στο πρώτο ημίχρονο έδωσε μόνο δύο λεπτά καθυστερήσεις, συνεχίζοντας την πολύ κακή του διαιτησία από το πρώτο λεπτό του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Λαμία προσπάθησε να γίνει και πάλι απειλητικός και στο 50΄ο Πίτι εκτέλεσε το φάουλ από καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 67΄ο Μάζουρεκ εκτός περιοχής έπιασε το σουτ, αλλά ο Παπαδόπουλος δήλωσε και πάλι παρών.

Στο 69΄ο Ακόστα πήρε την μπάλα μπήκε από τα δεξιά εντός της περιοχής του Τσενάμο και με δυνατό σουτ έκανε το 1-2 για τον ΠΑΣ.

Το 2-2 ήρθε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού όταν ο Βάντερσον έβγαλε τη σέντρα και ο Βουό από κοντά πέτυχε το πρώτο του γκολ στη SuperLeague με τον ΠΑΣ. Η ομάδα της Λαμίας τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Νόε Ακόστα και Νίκος Παπαδόπουλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Βάντερσον, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Τσέναμο, Ενέα, Μπεχαράνο, Γκόμεζ, Φάρλεϊ, Γκουτιέρεζ, Μάζουρεκ, Ντε Ρότσα, Μαρινάκης, Μόρας, Μοράρ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button