Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

O Μαξιμιλιάνο Βιέρα υποψήφιος για τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Ο 53χρονος Ουρουγουανός κόουτς βρίσκεται στη λίστα του «Αγιαξ της Ηπείρου» ώστε να είναι ο διάδοχος του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της ομάδας.

Ο 53χρονος Ουρουγουανός κόουτς βρίσκεται στη λίστα του «Αγιαξ της Ηπείρου» ώστε να είναι ο διάδοχος του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της ομάδας. Μεγάλωσε στην Ελλάδα και έχει πάει σχολείο στη χώρα μας.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και μία λύση που εξετάζεται είναι του Μαξιλιάνο ή Μάξι Βιέρα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην πατρίδα του Ουρουγουανού τεχνικού το όνομά του «παίζει» για τον πάγκο του «Αγιαξ της Ηπείρου» ώστε να διαδεχθεί τον Αργύρη Γιαννίκη και είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις,.

Ο 53χρονος είναι ένα από τα «βαριά» χαρτιά στη χώρα του και αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Προγκρέσο, ενώ ξέρει πολύ καλά την Ελλάδα καθώς είναι γιος του μεγάλου άσου του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ της δεκαετίας του ’70, Μίλτον Βιέρα. Μάλιστα εκείνα τα χρόνια βρίσκονται στην Αθήνα, έχει πάει σε ελληνικό σχολείο και γνωρίζει τη γλώσσα μας!

Ιδιαίτερα δραστήριος σε επίπεδο ακαδημιών όπου εργάστηκε για χρόνια στις ΗΠΑ, ο Βιέρα στο παρελθόν πέρασε και από την Εθνική ομάδα του Κατάρ και πλέον ενδέχεται να επιστρέψει ξανά στη χώρα μας.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button