ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Τζιανλούκα Φέστα!

Θα τα «παίξει όλα για όλα» σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία του Τζιανλούκα Φέστα καθώς χρειάζεται τους τρεις βαθμούς της νίκης... όσο τίποτα άλλο! #slgr #lamiafc #arisfc #GianlucaFesta #11άδα #season2022_2023

Θα τα «παίξει όλα για όλα» σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία του Τζιανλούκα Φέστα καθώς χρειάζεται τους τρεις βαθμούς της νίκης… όσο τίποτα άλλο! #slgr #lamiafc #arisfc #GianlucaFesta #11άδα #season2022_2023

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα αγωνιστεί σήμερα το απόγευμα στις 20:00 ο ΠΑΣ Λαμία με αντίπαλο τον προβληματικό φέτος Άρη.

Η ομάδα της Φθιώτιδας μετά και από τα τελευταία δικά της αποτελέσματα αλλά και των διεκδικητών της παραμονής, ξέρει ότι πρέπει στην καλύτερη περίπτωση να φύγει με την ισοπαλία από τη Θεσσαλονίκη και πολύ καλά το γνωρίζει αυτό και ο προπονητής της ομάδας, Τζιανλούκα Φέστα.

Ο Ιταλός, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους τους υπολογίσιμους από αυτόν ποδοσφαιριστές. Έτσι θα φτιάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να αντιμετωπίσει τον Άρη του Άλαν Πάρντιου.

Εμείς τώρα, όπως κάθε φορά θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ για το σημερινό ματς.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Σαράνοφ, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα έχουμε τον Σιμόν, τον Κορνέζο, τον Αντέτζο και τον Γκοράνοφ.

Στο κέντρο Τζανδάρης και Σλίβκα θα είναι τα 8άρια με τον Μπεχαράνο να θέτει και αυτός υποψηφιότητα για μία εκ των δύο θέσεων. Στη θέση του δημιουργού, εμείς θα επιλέγαμε τον Νούνιες, όμως ο Φέστα προτιμά τον Κοσταρικανό στα άκρα και τον Ντε Βινσέντι στη θέση αυτή. Οπότε Ντε Βινσέντι ως δεκάρι, Νούνιες στα αριστερά και Τσιλούλη στα δεξιά. Στην κορυφή, από την στιγμή όπου ο Μποάκι επέστρεψε δεν βλέπουμε τον λόγο που να μην ξεκινήσει βασικός.

Διαβάστε επίσης

Back to top button