Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Τα παράπονα για την διαιτησία της Ροδωνιάς!

Η ομάδα της Θύελλας Ροδωνιάς, ηττήθηκε με σκορ 4-1 από τον Ατσαλένιο Πετρωτού, έχοντας πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Διαβάστε το match report της διοίκησης της Θύελλας:

Στη μάχη των ουραγών οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με μεγάλο σκορ, ξεκολλώντας έτσι από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και αφήνοντας εκεί την ομάδα μας.

Η  ομάδα μας από την άλλη πλευρά νιώθει αδικημένη από τη διαιτησία του αγώνα και καταρρίπτει ευθύνες για τρία(!)τέρματα, τα οποία διαμόρφωσαν και το τελικό αποτέλεσμα. Θεωρούν πως ο διαιτητής της συνάντησης είχε χάσει τον έλεγχο του αγώνα κυρίως στο Β΄μέρος και με τις λάθος αποφάσεις τόσο της Β΄βοηθού όσο και τις δικές του, ήταν  αυτοί που έκριναν το παιχνίδι και όχι οι παίκτες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Οι παίκτες μας απείλησαν μόλις στο 2΄σε φάουλ καλοκτυπημένο του Παναγιωτόπουλου, αλλά ο Ζιάκας, έπεσε στην αριστερή του γωνιά διώχνοντας τη μπάλα. Μόλις στο 9΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κάπελλο, με σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια αριστερά κάνοντας το 1-0. Η ομάδα μας ισοφάρισε σε 1-1 με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Παναγιωτόπουλου, στο οποίο φέρει ευθύνη ο γηπεδούχος τερματοφύλακας. Στο 25΄ο Ξηρόπιτας πρόλαβε τον τερματοφύλακα, πλάσαρε, αλλά η μπάλα ενώ κατευθυνόταν στα δίχτυα, αμυντικός πρόλαβε και πριν περάσει τη γραμμή έδιωξε τη μπάλα! Στο 39΄χτύπησε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και έγινε αλλαγή.

Με την έναρξη του Β΄μέρους στο 48΄ο νεοεισελθών Λιάλιος “έστρωσε” τη μπάλα με το χέρι και πλάσαρε τον εξερχόμενο Ντσίμα κάνοντας το 2-1, χωρίς διαιτητής και λάινσμαν να σημειώσουν την παράβαση! Οι παίκτες μας διαμαρτυρήθηκαν, χωρίς όμως ο διαιτητής να αλλάξει γνώμη, μετά από συνεννόηση με τη βοηθό. Στο 58΄ο ίδιος παίκτης από θέση οφσάιντ, έκανε ανενόχλητος το 3-1, χωρίς και πάλι να σημειωθεί η παράβαση! Από το σημείο εκείνο και ύστερα δεν είχαμε παιχνίδι, καθώς υπήρχαν συνεχείς διαμαρτυρίες των παικτών μας προς τον διαιτητή, ο οποίος είχε πλέον χάσει τον έλεγχο. Οι γηπεδούχοι έκαναν το τελικό 4-1 στο 83΄, όταν ο διαιτητής τους έδωσε (κακώς) τη μπάλα σε fair play, το οποίο όμως ποτέ δεν έγινε από τους γηπεδούχους, οι οποίοι σε καίριες στιγμές του παιχνιδιού έκαναν τις διακοπές του αγώνα που ήθελαν για να σταματήσουν το ρυθμό και με σκληρά μαρκαρίσματα(έχοντας την ανοχή του διαιτητή), έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Κακή διαιτησία από το διαιτητή της συνάντησης Χανή Στ. και τη βοηθό Κακλή. Απαρατήρητος πέρασε ο βοηθός Ζαρονικόλας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

“ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ” ΠΕΤΡΩΤΟΥ(Μπαχλαβάς ): Ζιάκας, (λ. τρ. 39΄Μάκκας), Καπελάτος, Τζουβάρας Δ., Ζούγρος, Τσιάρας, Χριστόπουλος, Μπισμπιρούλας, Τζιοβάρας, Καπέλλος(73΄Τζουβάρας Κ.), Αδάμ(46΄Λιάλιος), Κουνής Ν.(82΄Κουνής Γ.)

“ΘΥΕΛΛΑ” (Μαστραπάς Γ.): Ντσίμας, Ζαγγανάς (57΄Αμούντζιας), Γεωργαλής Β., Κόκκοτας, Γεωργαλής Θ., Καλαντζής, Πρωτόπαπας, Παναγιωτόπουλος, Τσιλίκας(61΄Φέκας), Ντζιαβίδας Γιάννης, Ξηρόπιτας(67΄Κατσαντώνης)

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας-Δόξα Ζηλευτού 3-1
Τσούκα-Μεξιατικός 1-1
Κεραυνός Αγ. Γεωργίου-Καλύβια 0-0
Ατσαλένιος Πετρωτού-Θύελλα  4-1
Ατρόμητος Π. Γιανννιτσούς-Αναγέννηση Γιαννιτσούς 4-2

Ρεπό: Φραντζή

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button