Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Σκανδιναβική δυάδα στο 4.95 και Γαλλικά #bonus bets

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2sports από τον Χρήστο Βενίδη στο Lamiasports.

Το 6ο τρόπαιο της στο Europa League, πανηγύρισε η Σεβίλλης σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι από πλευράς θεάματος απέναντι στην Ίντερ. Κέρδισε με 3-2 και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Ντε Γιονγκ.

Μετά τους τίτλους του 2006, 2007 (τότε κύπελλο ΟΥΕΦΑ), 2014, 2015 και 2016, η ομάδα της Ανδαλουσίας, απέδειξε για ακόμη μία φορά, ότι όποτε συμμετέχει στον τελικό της διοργάνωσης στο τρόπαιο χαράζεται το όνομα της.

Στα δικά μας τώρα, νέα ήθη και έθιμα απ την φετινή σεζόν στην στήλη. Εκτός της κλασικής και βασικής (βάση “πρωτοκόλλου”) δυάδας θα υπάρχουν συνήθως και άλλες προτάσεις χωρίς γραπτή ανάλυση-λόγο χρόνου, φυσικά μετά από απαραίτητη μελέτη. Με βάση την φόρμα, την προϊστορία την δυναμική αλλά και το ένστικτο.

Θα ονομάζεται #Βonus Bets και θα υπάρχει στο τέλος της βασικής δυάδας.

Mε το δεξί μπήκαμε στην φετινή Ligue 1 στην Γαλλία μιας και Μπορντό και Νάντ έμειναν στο 0-0 και μας πέρασαν το Χ & Under 2.5 και μας χάρισαν ακόμη ένα ΤΑΜΕΙΟ για την στήλη σε απόδοση 3.20. Η Νάντ από το 22ο λεπτό έπαιξε με παίχτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Μεχντί Ζερκανίε με απευθείας κόκκινη.

Mε δυο επιλογές θα ασχοληθούμε σήμερα στην βασική μας πρόταση από τη Σουηδία και την Νορβηγία σε απόδοση 4.95. Και #Bonus Bets από τα πρωταθλήματα που ασχολείται ως επί το πλείστον η στήλη.

Διαβάστε επίσης

Back to top button