Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ποιοτική λύση ο Χίντε Τερ Αβέστ για την ΑΕΚ

Ο Ολλανδός δεξιός μπακ της Ουντινέζε έχει προταθεί και εξετάζεται σοβαρά

Ο Ολλανδός δεξιός μπακ της Ουντινέζε έχει προταθεί και εξετάζεται σοβαρά

Ο Κένι Λαλά είναι πρώτος αλλά και πολύ δύσκολος στόχος για την ΑΕΚ που θέλει και θα πάρει οπωσδήποτε δεξί μπακ. Είναι όμως και μια πολύ δύσκολη περίπτωση αφού μιλάμε για παίκτη που ξεχωρίζει στο Γαλλικό πρωτάθλημα. Για τον λόγο αυτό ο Παναγιώτης Κονέ εξετάζει και κάνει προεργασία και για άλλες περιπτώσεις ώστε η ΑΕΚ να είναι έτοιμη και να κινηθεί γρήγορα αν δεν καταφέρει να πείσει τον Λαλά.

Ενας από τους παίκτες που έχει προταθεί και είναι ψηλότερα στη λίστα από τον Λεκουέ της Μπιλμπάο είναι ο Χίντε Τερ Αβέστ. Πρόκειται για Ολλανδό δεξιό μπακ της Ουντινέζε που μπορεί να αποκτηθεί και ως δανεικός με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Εχει ύψος 1.82 και έχει αγωνιστεί 38 φορές με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ολλανδίας.

O Κονέ έχει στα υπέρ του και την πολύ καλή σχέση με την Ουντινέζε στην οποία άνηκε από το 2014 εως το 2018 ενώ έχει κάνει ένα πλήρη φάκελο για τον παίκτη μιλώντας με τους κατάλληλους ανθρώπους από την Ιταλική ομάδα στην οποία ο Χίντε Τερ Αβέστ πήγε το καλοκαίρι που αποχώρησε ο νυν τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ.

Ο Χίντε Τερ Αβέστ έχει γεννηθεί στις 20 Μαϊού του 1997, έχει ύψος 1.82 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Τβέντε.

Τη σεζόν 2014-2015 ενσωματώθηκε στην πρώτη ομάδα της Τβέντε και με τη φανέλα της ολλανδικής ομάδας, κατέγραψε 3 γκολ και 3 ασίστ σε 100 παιχνίδια αφού πριν γίνει 20 ετών έγινε βασικός. Το 2018, ο Τερ Αβέστ πήρε μεταγραφή στην Ουντινέζε, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το 2022. Τη φετινή σεζόν, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή Λούκα Γκότι, παρότι, στο ξεκίνημα της σεζόν, ήταν βασικός, μετρώντας έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια, ο Τερ Αβέστ παραγκωνίστηκε και τη θέση του πήρε ο Αργεντινός Ναουέλ Μολίνα. Συνολικά, με τη φανέλα της Ουντινέζε, ο Τερ Αβέστ έχει 1 ασίστ σε 42 συμμετοχές. Είναι επιθετικογενές μπακ, με καλή τεχνική αλλά και καλός αμυντικός έχοντας όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνει η ΑΕΚ. Αναμένεται να απασχολήσει σοβαρά αν τελικά δεν πειστεί ο Λαλά να υπογράψει στην ΑΕΚ.

πηγή: aek365.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button