Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σε φουλ ρυθμό η Ξάνθη ενόψει ΠΑΣ Λαμία!

Χωρίς σταματημό συνεχίζονται τα… εντατικά μαθήματα που κάνει στην Ξάνθη ο Μίλαν Ράσταβατς στους παίκτες του, εν όψει της επανέναρξης του πρωταθήματος, ώστε να διορθώσουν αυτοί τα κακώς κείμενα σε άμυνα και επίθεση.

Η μίνι προετοιμασία γίνεται σε φουλ ρυθμό, καθώς οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας στην αυγή του νέου χρόνου είναι δύσκολες και σημαντικές.

Στην Ξάνθη έχουν κάνει τον απολογισμό τους με το κλείσιμο του πρώτου γύρου, οπότε γνωρίζουν καλά τις αδυναμίες που υπάρχουν τόσο στον αμυντικό, όσο και στον επιθετικό τομέα. Ακριβώς πάνω σε αυτές είναι που δουλεύουν αυτό το διάστημα, με τη φιλοδοξία να τις διορθώσουν άμεσα.

Ο Ράσταβατς στη σημερινή (29/12) προπόνηση έριξε το βάρος στην πίεση που πρέπει να ασκούν οι παίκτες του, όταν αμύνονται, ώστε να κλέβουν μπάλες και να βγαίνουν γρήγορα στην κόντρα. Ο τρόπος αυτός του παιχνιδιού είναι το σήμα κατατεθέν της θρακιώτικης ομάδας, όμως, σε κάποια από τα τελευταία παιχνίδια του 2017, για διάφορους λόγους, είχε χαλαρώσει ο αγωνιστικός ρυθμός. Αυτός είναι ο λόγος που ο Σέρβος τεχνικός επιμένει σε αυτού του είδους τις ασκήσεις.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά αύριο και μεθαύριο (30 και 31/12), με τους Μπρίτο και Καμαρά να είναι οι μοναδικοί που ακολουθούν τα δικά τους προγράμματα, εξαιτίας των τραυματισμών τους. Κάποιο φιλικό δεν έχει κλειστεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο Καμαρά από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται ότι θα ανεβάσει ρυθμό στις προπονήσεις. Ο Μπρίτο αργεί πολύ ακόμη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button