Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Ο Φατίχ Τερίμ ετοιμάζεται να πάει στον Παναθηναϊκό»!

Τρελό σενάριο ή ξέρουν κάτι οι Τούρκοι; Όπως και να έχει, το Twitter πήρε φωτιά από τιτίβισμα που φέρνει τον Φατίχ Τερίμ να ετοιμάζεται να αναλάβει τον Παναθηναϊκό!

Τρελό σενάριο ή ξέρουν κάτι οι Τούρκοι; Όπως και να έχει, το Twitter πήρε φωτιά από τιτίβισμα που φέρνει τον Φατίχ Τερίμ να ετοιμάζεται να αναλάβει τον Παναθηναϊκό!

Ένα… τρελό σενάριο έρχεται από τη γειτονική χώρα και εμφανίζει τον κορυφαίο Τούρκο προπονητή, τον εμβληματικό Φατίχ Τερίμ, έτοιμο να υπογράψει στον Παναθηναϊκό!

Πρόκειται για είδηση από τα κλασικά παραμύθια των Τούρκων; Υπάρχει καπνός; Σε κάθε περίπτωση οι πληροφορίες που μεταδίδουν φαίνονται συγκεχυμένες και δεν θα είχαν αξία ούτε αναπαραγωγής αλλά το εν λόγω tweet προέρχεται από δημοσιογράφο με 1 εκατομμύριο ακόλουθους και αξιοπιστία σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν.

«Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υπογράψει με τον προπονητή Φατίχ Τερίμ», αναφέρει στην ανάρτησή του ο γνωστός δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου.

Μετά τον Τούρκο ρεπόρτερ, σειρά πήραν και αρκετά ΜΜΕ της Τουρκίας, που κάνουν επίσης λόγο για επικείμενη συνεργασία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον πολυνίκη 70χρονο τεχνικό, θεωρώντας μάλιστα το deal ουσιαστικά “τελειωμένο”.

Μάλιστα σχολιάζουν στη γειτονική χώρα έντονα το γεγονός ότι ήδη υπάρχει ένας συμπατριώτης τους τεχνικός στον Παναθηναϊκό, ο Εργκίν Αταμάν κι ετοιμάζεται να αναλάβει και την ποδοσφαιρική ομάδα ένας Τούρκος.

Υπάρχουν δε αναφορές που θέλουν τον άλλοτε τεχνικό των Γαλατάσαραϊ, Μίλαν, Φιορεντίνα, αλλά και με τρεις διαφορετικές θητείες στην εθνική Τουρκίας, να έρχεται αύριο στην Ελλάδα για να πέσουν οι υπογραφές με τους Πράσινους.

Σχετικό ρεπορτάζ φιλοξενείται και στην γνωστή «Hurriyet», που σημειώνει ότι οι δύο πλευρές συζητούν τις τελικές λεπτομέρειες για την επίτευξη της συμφωνίας.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button