Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χαμάντ και Ελ Κααμπί «βλέπει» η ΑΕΚ

Ο Σουηδός εξτρέμ της Χάμαρμπι, Ζιλοάντ Χαμάντ, και ο… μουντιαλικός επιθετικός από το Μαρόκο, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, εξετάζονται από την ΑΕΚ.

ξτρέμ και επιθετικό ψάχνει η ΑΕΚ και δύο νέα ονόματα έρχονται στο προσκήνιο για την Ένωση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «LiveSport» η Ένωση ενδιαφέρεται για τον 27χρονο δεξιό εξτρέμ της Χάμαρμπι Ζιλοάντ Χαμάντ, αλλά και για τον 24χρονο διεθνή Μαροκινό επιθετικό Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Χαμάντ εξετάζεται από τον Νκο Λυμπερόπουλο, με τον εξτρέμ γεννημένο στο Αζερμπαϊτζάν να έχει φέτος στο σουηδικό πρωτάθλημα 11 συμμετοχές, 6 γκολ και 5 ασίστ.

Μάλιστα ο 27χρονος άσος κλήθηκε στα φιλικά προετοιμασίας της εθνικής Σουηδία, αλλά τελικά κόπηκε από την αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στη Γερμανία με την Χοφενχάιμ και στο Βέλγιο με την Σταντάρ Λιέγης, ενώ τώρα είναι πολύ πιθανό να φύγει ξανά από τη Σουηδία καθώς το συμβόλαιό του με την Χάμαρμπι λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβρη.

Aπό εκεί και πέρα στην ΑΕΚ έχει προταθεί και εξετάζεται ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο 24χρονος διεθνής Μαροκινός επιθετικός αγωνίστηκε ως βασικός για 77 λεπτά στο ματς κόντρα στο Ιράν, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με την Μπερκάν (ομάδα από το Μαρόκο).

Πέρυσι ο Ελ Κααμπί είχε 23 γκολ σε 38 ματς με την Μπερκάν, ενώ ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρεται να έχει δείξει και η αιγυπτιακή Ζάμαλεκ.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button