Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ατρόμητος-Βόλος: Ψάχνοντας την πρώτη νίκη τους στη φετινή σεζόν

Ατρόμητος και Βόλος κοντράρονται απόψε (18/9, 18:00) στο Περιστέρι για την τελευταία χρονικά αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής στην Stoiximan Super League, ψάχνοντας την πρώτη νίκη τους στη σεζόν!

Ατρόμητος και Βόλος κοντράρονται απόψε (18/9, 18:00) στο Περιστέρι για την τελευταία χρονικά αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής στην Stoiximan Super League, ψάχνοντας την πρώτη νίκη τους στη σεζόν!

Δύο νίκες σημείωσε ο Βόλος την περσινή περίοδο απέναντι στον Ατρόμητο, αφού επικράτησε στην αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο στο Περιστέρι με 2-0 και στο δεύτερο πήρε τη νίκη με 2-1 στη Μαγνησία.

Εκείνο ήταν και το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι που έμενε αήττητος κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου, αφού οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1 στις 30 Απριλίου 2022 για τα Playouts του πρωταθλήματος.

Στα τέσσερα προηγούμενα χρονικά παιχνίδια, πάντως, υπήρξαν διαδοχικές νίκες των γηπεδούχων και αυτό ήταν το μοναδικό σερί επιβεβαίωσης της έδρας, αφού στις έξι πρώτες αναμετρήσεις της ιστορίας τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος υπήρξαν πέντε νίκες φιλοξενούμενων και μια λευκή ισοπαλία για το πρωτάθλημα στο Περιστέρι.

Το 2019-20 ήταν η πρώτη φορά που τέθηκαν αντιμέτωποι στην ιστορία τους και εκτός από τις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα υπήρξε και κόντρα τους στο Κύπελλο Ελλάδος για την φάση των “16” του θεσμού, με τον Ατρόμητο να παίρνει την πρόκριση με νίκη 3-0 στο Βόλο και ήττα στο δεύτερο παιχνίδι στο Περιστέρι με 2-0.

Στις 6 Οκτωβρίου 2019 ήταν η πρώτη αναμέτρηση της ιστορίας τους, όπου ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-2 χάρη στα γκολ των Ανδρούτσου (39’), Μανούσου (43’) και Γιακουμάκη (62’), ενώ για την ομάδα της Μαγνησίας είχε σκοράρει δύο φορές ο Τόρες (7’, 36’).

Οι δύο νίκες του Βόλου στο Περιστέρι είναι με σκορ 2-0, ενώ ο Ατρόμητος έχει επικρατήσει με 1-0 και 2-1. Υπάρχει και μια μεταξύ τους λευκή ισοπαλία.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

2 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΓΚΟΛ: 3-5

Διαβάστε επίσης

Back to top button