Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ατρομητος ο 8ος του Κυπέλλου!

Τσέκαρε το εισιτήριό του η ομάδα του Ατρομήτου απέναντι σε αυτή του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ατρόμητος νίκησε και στη ρεβάνς τον Αστέρα με 1-0 και τσέκαρε εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς 

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους Αρκάδες ήρθε στο 5΄ όταν μετά από ένα λάθος των γηπεδούχων, ο Τσιλιανίδης βρήκε στον κενό χώρο τον Μανιά που μπήκε στην περιοχή, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο. Στο 9΄ ο Αστέρας ξαναχύπησε με τον Τόνσο να πιάνει το πλασέ και την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το δοκάρι του Μίρκοβιτς. Ο Αστέρας συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 15΄ η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ιγκλέσιας από πλάγια θέση, ανάγκασε τον Μίρκοβιτς να κάνει την απόκρουση του ημιχρόνου. Ο Σέρβος τερματοφύλακας είπε εκ νέου όχι στο σουτ του Τσιλιανίδη. Ο Ατρόμητος, όμως ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό. Ο Γιαννούλης εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά και ο Καρασαλίδης με κεφαλιά στην κίνηση έκανε το 1-0. Το αποτέλεσμα αυτό έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ στο 53΄ σε μια εξαιρετική αντεπίθεση με πρωταγωνιστές τους Ουάρντα, Βασιλακάλη και τελικό αποδέκτη τον Γιαννούλη, ο οποίος όμως με το δεξί δεν κατάφερε να νικήσει τον Αθανασιάδη. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ουάρντα με κεφαλιά από δύσκολη θέση έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι του Αθανασιάδη. Στο επόμενο λεπτό ο Αστέρας έμεινε με δέκα έπειτα από δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Σελίν και κάπου εκεί το έργο των Αρκάδων φάνηκε να γίνεται εξαιρετικά δύσκολο.  Στο 58ο λεπτό ο Ατρόμητος είχε και πάλι ευκαιρία, όταν ο Μάντσον μπήκε στην περιοχή έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά ο Αθανασιάδης ήταν σε ετοιμότητα στο σουτ του Βραζιλιάνου. Ο Αντζουλάς λίγο έλειψε να βάλει τον Αστέρα ξανά στο παιχνίδι στο 85΄, αλλά ο Μίρκοβιτς κράτησε το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μίρκοβιτς-Σάκιτς, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης-Μάντσον, Ούμπιδες (89΄ Κυριακίδης), Βασιλακάκης (71΄ Μπουσούλατζιτς)-Ουάρντα, Ντιγκινί (67΄ Ντάουντα)

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Αθανασιάδης-Κώτσιρας (55΄ Μπέρτος), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Σελίν,  Κυριακόπουλος-Μουνάφο, Ιγκλέσιας (60΄ Αντζουλάς), Τσιλιανίδης-Τόνσο, Μανιάς (70’ Γκοντό).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button