FeaturedΓνώμεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η χρησιμότητα του Ορτέγκα και οι σκέψεις του Τεννέ!

Εδώ και λίγες ημέρες ο Αρμίτσε Ορτέγκα είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, «λύνοντας» μάλλον τα χέρια του Μπάμπη Τεννέ, στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία για την χειμερινή μεταγραφική περιόδο είναι ο Αρμίτσε Ορτέγκα.

Ο Ισπανός 29χρονος μεσοεπιθετικός μπήκε κατευθείαν στις προπονήσεις της Λαμίας και μάλιστα στην πρώτη προπόνηση δήλωσε πανέτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Ο Ορτέγκα, μπορεί να μην είναι επιθετικός, όπου για αυτή την θέση «καίγεται» ο ΠΑΣ Λαμία (τελειώνει η μεταγραφή του Άρτσε) αλλά η ευχέρεια που έχει ο ποδοσφαιριστής να αγωνίζεται σε πάνω από μία θέσεις θα «λύσει» τα χέρια του Μπάμπη Τεννέ αναμφίβολα.

Η φυσική θέση του Ισπανού είναι να παίζει στα άκρα. Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε ως κλασσικό εξτρέμ, παίζοντας πάνω στη γραμμή. Το καλό είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές ως εξτρέμ, χρησιμοποιώντας αρκετά εύκολα και τα δύο πόδια.

Όμως, έχουμε δει τον Αρμίτσε να παίζει με μεγάλη ευκολία και πιο πίσω, στα άκρα του άξονα αλλά και στο κέντρο. Δεν είναι αυτή η φυσική του θέση αλλά έχει αγωνιστεί σε πάνω από πέντε παιχνίδια και σε αυτές τις θέσεις.

Επίσης, το σημαντικότερο είναι ότι ο Ορτέγκα μπορεί να αγωνιστεί και ως «10άρι», στην θέση για να καταλάβετε του Πίτι, όπου στο ρόστερ της ομάδα αυτή την στιγμή «καθαρό» δεκάρι είναι μόνο ο Ισπανός.

‘Ετσι, ο Τεννές θα μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιεί σε πάνω από μια θέσεις τον Ορτέγκα, κάτι που κάνει μάλλον επιτυχημένη την μεταγραφή του, αρκεί βέβαια να αποδώσει και ο 29χρονος τα αναμενόμενα.

Οι θέσεις του Αρμίτσε Ορτέγκα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button