FeaturedΓνώμεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα περισσότερα λάθη σε ένα παιχνίδι…

Λάθη της άμυνας, του κέντρου αλλά και της επίθεσης στον ΠΑΣ Λαμία…

Η 17η αγωνιστική της SuperLeague, ήταν από την αρχή δύσκολη για τον ΠΑΣ Λαμία. Οι «κυανόλευκοι» ήξεραν ότι θα έπαιζαν εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό και πως το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Βέβαια, το παιχνίδι έγινε ακόμη πιο δύσκολο όταν στο 10΄ο Μάρκο Μάριν έκανε το 1-0, το οποίος προήλθε από σχεδόν 30μ. μπαλιά του Φορτούνη, όπου δεν βρέθηκε κανένας να την ανακόψει.

Το 2-0 από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ προήλθε από ένα λάθος, του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος έδωσε τη μπάλα μπροστά από την περιοχή του και με αντίπαλους ποδοσφαιριστές κοντά, αλλά και του Νίκου Αναστασόπουλου, ο οποίος αντί να διορθώσει το λάθος, το έκανε ακόμη χειρότερο.

Βέβαια, δεν στεκόμαστε σε μία φάση καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές απλά βρέθηκαν σε μια άτυχη στιγμή, η οποία έμελλε να στοιχίσει στην ομάδα τους. Το πρόβλημα με τα λάθη ήταν συνολικό εχθές στον ΠΑΣ Λαμία.

Η ομάδα μέσα σε 90 λεπτά αγώνα συν τις καθυστερήσεις του πρώτου και του δευτέρου ημιχρόνου κατάφερε να κάνει 60 λάθη συνολικά. Αν αφαιρέσεις δε τον χρόνο που δεν παιζόταν ποδόσφαιρο ή που δεν είχε την μπάλα στα πόδια του παίκτης της Λαμίας τότε το ποσοστό γίνεται ακόμη χειρότερο.

Εξήντα λάθη λοιπόν σε έναν αγώνα και αυτό αποτελεί ρεκόρ για τον ΠΑΣ, με τον Πίτι να έχει από μόνος του 10 και να ακολουθούν οι Σάκης Παντελιάδης, Μάρκ Ασίγκμπα και Βάντερσον από 8 ο καθένας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button