Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕ Καλυβίων και το Ρεγγίνι! (pics)

Φιλική νίκη με σκόρ 0-1 πανηγύρισε το Ρεγγίνι κατά της ΑΕ Καλυβίων.

Χάρη σε ένα γκολ του Χρήστου Τσάνα το Ρεγγίνι κέρδισε με 0-1 την ΑΕ Καλυβίων, σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας.

Οι δυο ομάδες έπαιξαν το πρώτο τους φιλικό αγώνα, με τους προπονητές να δοκιμάζουν διάφορα πρόσωπα και συστήματα.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΑΕ Καλυβίων:

Σήμερα Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020, στις 17:00 το απόγευμα, διεξήχθη φιλικός αγώνας προετοιμασίας στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου, ανάμεσα στην ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝ και την ομάδα του ΡΕΓΓΙΝΙΟΥ.

Φυσικά, μέσα στις δύσκολες μέρες του κορωνοϊού που διανύουμε, τηρήθηκαν στο ακέραιο όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ορίζει ο νόμος, για την ασφάλεια όλων των παρευρισκομένων.

Η ομάδα μας παρατάχθηκε με διαφορετικές εντεκάδες σε κάθε ημίχρονο, ενώ ο coach Δήμος Σπυριδάκης δοκίμασε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Παράλληλα, κάποιοι παίκτες έκαναν προπόνηση, ενώ υπήρχαν και 2-3 τραυματισμοί. Είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα, καθώς ήταν μόλις το 1ο φιλικό παιχνίδι για μας και οι ομάδες ήταν σφιγμένες από την προετοιμασία. Για την ιστορία, η ομάδα του Ρεγγινίου κέρδισε με 0-1, αν και υπήρξαν καλές ευκαιρίες από μεριά μας για τουλάχιστον ισοφάριση.

Το χτίσιμο της ομάδας θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες στο Αθλητικό Κέντρο Καραμπότση, ενώ θα πραγματοποιηθούν κι άλλοι φιλικοί αγώνες δοκιμών.
#filiko #aekalyvion

Δείτε το και στο site της ομάδας μας:
http://aekalybion.gr/%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b1%ce%b3%cf%8e%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%ce%b2%ce%b9%cf%89%ce%bd-%cf%83%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%b5%ce%b3/

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button