Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Σπάνε» τα κοντέρ ο Πλατέλλας και ο Διαμαντόπουλος

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας και ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, αποτελούν τα βασικότερα γρανάζια της επιτυχίας του φετινού Άρη, καθώς αμφότεροι με τις εμφανίσεις τους «σπάνε» όλα τα… κοντέρ.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος που είναι και ο πρώτος σκόρερ του Άρη με 14 γκολ, πραγματοποιεί μια μυθική σεζόν για την καριέρα του, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από το να σπάσει το δικό του προσωπικό ρεκόρ των 15 γκολ που είχε πετύχει με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου την σεζόν 2014-15.

Στην αντίπερα όχθη, μπορεί ο Έλληνας φορ να είναι πιο ουσιώδεις σύμφωνα με την στατιστική εικόνα, παρόλα αυτά την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του πραγματοποιεί και ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Ο βραχύσωμος επιθετικός μέσος των «κιτρινόμαυρων», έχει προσφέρει τα μέγιστα κατά τη διάρκεια της σεζόν για να πετύχει ο Άρης την επίτευξη του στόχου του, που δεν ήταν διαφορετικός από την άνοδο στην Super League.

Πιο συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Πλατέλλας, πέρα από την ταχύτητά του και την ικανότητά του να κρατάει την μπάλα, έχει βοηθήσει τους Θεσσαλονικείς πετυχαίνοντας 9 γκολ και σερβίροντας 5 ασίστ σε 25 συμμετοχές.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός μετά από το τέρμα που σημείωσε χθες (25.4) κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας ξεπέρασε την μέχρι πρότινος καλύτερή του επίδοση, η οποία ήταν την σεζόν 2014-15 τα 8 γκολ που είχε σκοράρει για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Η… επόμενη μέρα!

Αν και υπολείπονται ακόμη μερικές αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Football League, είναι λογικό στο στρατόπεδο του Άρη να γίνονται ήδη τα πλάνα για την επόμενη χρονιά που θα συνοδευτεί με την επιστροφή του Άρη στα μεγάλα… σαλόνια.

Το δεδομένο είναι πως θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων», παρόλα αυτά σε ό,τι έχει να κάνει με τους δύο προαναφερθέντες το σενάριο να παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη και για λογαριασμό του Άρη φαντάζει αρκετά πιθανό.

Όσον αφορά τον Βαγγέλη Πλατέλλα το οποίου το συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι, φαίνεται πως έχει πείσει και με το παραπάνω την διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» για να τον ανανεώσουν και να τον υπολογίσουν για τη νέα χρονιά.

Από την άλλη πλευρά, η περίπτωση του Δημήτρη Διαμαντόπουλου είναι αρκετά διαφορετική, καθώς έχει συμβόλαιο για ακόμη μία σεζόν και όπως όλα δείχνουν η φετινή του εξαιρετική επίδοση μπορεί να αποτελέσει το σημείο «κλειδί» για την παραμονή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button