Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας!

Για πάμε να δούμε τι θα δούμε και σήμερα! Θα πιάσουμε τίποτα; #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΕρασιτεχνικόΠοδόσφαιρο #ΠάμεΚουβά #SportsNews #season2022_2023

Για πάμε να δούμε τι θα δούμε και σήμερα! Θα πιάσουμε τίποτα; #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΕρασιτεχνικόΠοδόσφαιρο #ΠάμεΚουβά #SportsNews #season2022_2023

H 21η αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας είναι προ των πυλών και στις 16:00 θα πραγματοποιηθούν τα έξι παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Σάββατο 11/2.

Εμείς όπως κάθε φορά θα δώσουμε τα προγνωστικά μας χωρίς φόβο… και με πολύ πάθος. 😂

Πάμε Κουβά λοιπόν με τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής:

1/ΓΗΠ. ΦΡΑΝΤΖΗ : ΝΙΚΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΣΤΥΛΙΣ–> Δυνατό παιχνίδι περιμένω εδώ με γκολ και ίσως έκπληξη… Οπότε θα πάω με το 1Χ και Goal-Goal.

2/ ΓΗΠ . ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ : ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008 – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ–> To λοκρικό ντέρμπι της αγωνιστικής και ένα από τα πιο δυνατά ντέρμπι της κατηγορίας. Δύσκολο για πρόβλεψη, αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη, η ισοπαλία δεν τους κάνει. Οπότε θα πάω με το 1Χ.

3/ΓΗΠ. ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ–> Από την άλλη τώρα εδώ έχουμε το λαμιώτικο ντέρμπι. Βλέπω γκολ και από τους δύο και νίκη γηπεδούχων. Οπότε άσσος και Goal-Goal.

4 / ΓΗΠ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ : ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ – ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ—> Γειτονικό ντέρμπι για Λιανοκλάδι και Σταυρό στο γήπεδο των Καλυβίων. Εδώ βλέπω νίκη φιλοξενούμενων. Οπότε επιλέγω το διπλό.

5/ ΓΗΠ . ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ: ΑΤΑΛΑΝΤΗ – ΑΡΗΣ ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ–> Ωραία αναμέτρηση η συγκεκριμένη, αναμένω επίσης και εδώ αρκετά γκολ και γκολ και από τις δύο ομάδες. Θα επιλέξω την ισοπαλία και το Goal-Goal.

6 /ΓΗΠ . ΜΑΡΤΙΝΟΥ: ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ – ΚΑΛΑΠΟΔΙ—> Δυνατή ομάδα το Καλαπόδι, πιο ποιοτική όμως η ομάδα του Οπούντιου. Εύκολα-δύσκολα θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι. Οπότε θα πάω με τον άσσο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button