ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Προς ανανέωση ο Αραβίδης στη Λαμία!

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Χρήστος Αραβίδης είναι ένας από τους πρώτους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία, που θα κληθούν να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του με την διοίκηση!

Δύσκολα κανείς θα μπορεί να ασχοληθεί με μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων στην SuperLeague 1, ειδικά όταν μιλάμε για τις μικρομεσαίες ομάδες, αν τελικά δεν έχουμε ξεκάθαρα άποψη για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τα play off και τα play out…

Παρόλο αυτά, υπάρχουν περιπτώσεις (εκτός των μεγάλων ομάδων) που κάτι κινείται στο θέμα μεταγραφές-ανανεώσεις…

Σύμφωνα με την Sportime, μία από αυτές τις ομάδες που κινείται για ανανεώσεις συμβολαίων είναι ο ΠΑΣ Λαμία! Το ρεπορτάζ αναφέρει πως, μπορεί να είναι κάπως νωρίς για συζητήσεις της διοίκησης με παίκτες… αν τελικά αυτές ξεκινήσουν, τότε από τους πρώτους που θα κληθούν να κουβεντιάσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης είναι ο Χρήστος Αραβίδης!

Ο Έλληνας σέντερ φορ, δεν κατάφερε να δώσει αρκετά παιχνίδι με τη φανέλα της «κυανόλευκης» ομάδας, παρόλο αυτά χαίρει την εκτίμηση όλης της ομάδας αλλά και της διοίκησης εννοείται!

Να συμπληρώσουμε δε κάπου εδώ, πως ο Αραβίδης δεν θα είναι ο μόνος παίκτης που θα μπει από τους πρώτους στο γραφείο του Πανουργιά Παπαϊωάννου για συζήτηση, καθώς τα ρεπορτάζ θέλουν και τον Γιάννη Σκόνδρα να βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα….

Διαβάστε επίσης

Back to top button