Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με επιστροφές κόντρα στην Κηφισιά η ΑΕΚ!

Χαμόγελα προκαλούν στον Ματίας Αλμέιδα, οι επιστροφές των Κάλενς, Μάνταλου και Γκαρσία ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με την Κηφισιά.

Χαμόγελα προκαλούν στον Ματίας Αλμέιδα, οι επιστροφές των Κάλενς, Μάνταλου και Γκαρσία ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με την Κηφισιά.

Πάνοπλη με Κηφισιά η ΑΕΚ! Η Ένωση συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με τους νεοφώτιστους στην Καισαριανή, εκεί όπου θα αναζητήσει ακόμη μια νίκη προκειμένου να παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή, αλλά και για να «χτίσει» ψυχολογία για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στη Μαρσέιγ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Εuropa League.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα είναι πλήρης στο ματς της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Ματίας Αλμέιδα να χαμογελά βλέποντας ότι οι τραυματίες έχουν επανέλθει. Συγκεκριμένα ο Αλεξάντερ Κάλενς μετά την απουσία του στον ματς με τον ΠΑΟΚ εξαιτίας ενοχλήσεων, προπονήθηκε κανονικά και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για τη βασική ενδεκάδα.

Την ίδια στιγμή και ο Πέτρος Μάνταλος έλαβε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο Έλληνας χαφ, είχε «παγώσει» τους πάντες στο ντέρμπι των «δικεφάλων» όταν το πόδι του κόλλησε στο χορτάρι και γύρισε. Ωστόσο, η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία και σε περίπτωση που δεν αισθανθεί ενοχλήσεις στις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Αλμέιδα.

Τα πιο ευχάριστα νέα ωστόσο για τον Αργεντινό τεχνικό ήρθαν από τον Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός από τον Τρινιντάντ έχει απουσιάσει έναν μήνα από τις υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά μπήκε κανονικά σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Από εκεί και πέρα το «μπαλάκι» περνά στην πλευρά του Αλμέιδα ο οποίος θα αποφασίσει πως θα διαχειριστεί τον περσινό πρώτο σκόρερ της ομάδας.

Τυπικά ο Γκαρσία θα είναι απολύτως έτοιμος για την Κηφισιά, ωστόσο δεν αποκλείεται να μην χρησιμοποιηθεί και πάλι, τουλάχιστον στην αρχική ενδεκάδα, ώστε να βρεθεί σε αυτή για το ματς κόντρα στους Μασσαλούς.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button