Μπάσκετ

Μονόλογος Πασκουάλ υπέρ Γιαννακόπουλου

Με τον δικό του τρόπο στήριξε ο Τσάβι Πασκουάλ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στη διαμάχη του με την Ευρωλίγκα, μετά το τέλος του αγώνα με τη Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ που βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό με 80-76.

Ο μάνατζερ των “πρασίνων” αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση, αρνήθηκε στη συνέχεια να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, θέλοντας να δείξει συμβολικά τη συμπαράσταση του στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, ο οποίος έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στα ματς της Euroleague από τη διοργανώτρια αρχή.

“Θέλω να πω κάτι διαφορετικό απόψε”, ήταν τα πρώτα λόγια του Πασκουάλ.

“Σήμερα δεν θα απαντήσω σε καμία ερώτηση, κάτι που είναι δική μου απόφαση. Θέλω να κάνω έναν λόγο, κάτι άλλο από αυτό που λέω συνήθως. Το μοναδικό που θα πω είναι ένα “ευχαριστώ” για την παρουσία του κόσμου και την στήριξή του, μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη“.

Και αφού έκανε την εισαγωγική του δήλωση, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ζήτημα που έχει προκύψει με την Euroleague και τον Δ. Γιαννακόπουλο:

Θέλω να πω ότι έχω μεγάλο σεβασμό για τους δημοσιογράφους κι αυτό δεν αφορά εσάς. Η απόφαση αυτή είναι αποκλειστικά δική μου, κανείς δεν μου έχει πει τι πρέπει να κάνω. Θα εξηγήσω τους λόγους. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρει ο κόσμος είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια οικογένεια. Όταν ένας παίκτης έχει ένα πρόβλημα, ένας προπονητής, είναι πρόβλημα όλων. Όταν ένας οπαδός έχει ένα πρόβλημα, είναι πρόβλημα όλων μας. Σαφώς όταν συμβαίνει κάτι μες τον ιδιοκτήτη της ομάδας, είναι πρόβλημα όλων μας.

Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι δεν φαίνεται λογικό ο ιδιοκτήτης της ομάδας βλέπει τους αγώνες από το σπίτι του. Πέραν του ποιος έχει δίκιο σε όλο αυτό, το σημαντικότερο για εμάς είναι να δώσουμε την εικόνα ότι είμαστε “ένα”. Όλοι μας έχουμε θετικά και αρνητικά, αλλά είμαστε όλοι μαζί, είμαστε ένα.

Πιστεύω ότι η EuroLeague χωρίς τον Παναθηναϊκό θα ήταν ένα ςαυτοκινητόδρομος χωρίς αυτοκίνητα. Ο Παναθηναϊκός δίχως την οικογένεια Γιαννακόπουλου και δίχως τον Δημήτρη είναι κάτι που δεν μπορώ να διανοηθώ. Γι αυτό ζητάω από όλο τον κόσμο να δουλεύει ώστε να υπάρχει μια αρμονία. Όποιος πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω να το κάνει και να λύσει μια κατάσταση, που δεν θα έπρεπε καν να έχει ξεκινήσει.

Επαναλαμβάνω πως δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Πρέπει να συνεχίσουμε αρμονικά όλοι μαζί, για να κάνουμε ευτυχισμένους όλους τους φίλους της ομάδας. Επαναλαμβάνω, το μήνυμα είναι πως ο Παναθηναϊκός είναι “ένα” και οδεύουν όλοι προς την ίδια κατεύθυνση.

Θα ήθελα να απολογηθώ για το σημερινό, αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου με έναν ήρεμο τρόπο, να συνεχίσουμε όλοι τον αγώνα μας. Σας ευχαριστώ πολύ και στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος θα απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση εσείς θέλετε

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button