Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το preview της 21ης αγωνιστικής!

Τα παιχνίδια της πρώτης ημέρας της 21ης αγωνιστικής της SuperLeague Σουρωτή.

ΞΑΝΘΗ-Α.Ο.Κ. 15:00 NS3

Στην Ξάνθη ανοίγει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Εκεί, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Κέρκυρα και θέλει να αφήσει πίσω της το 1-1 με τον Απόλλωνα την περασμένη εβδομάδα για να παραμείνει μέσα στην 5αδα. Ο τιμωρημένος Σιλά δεν είναι στην διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς για το ματς του Σαββάτου.
Από την άλλη η Κέρκυρα από την προετελευταία θέση της βαθμολογίας θα ζητήσει μια αξιοπρεπή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Γιάννης Ματζουράκης επιστρέφει στην Ξάνθη ως προπονητής της Κέρκυρας και συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Λέκοβιτς ενώ δεν έχει στην διάθεση του τους Τουράμ, Μενικάλι και Μενσά.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ξάνθη:Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Φλίσκας, Λισγάρας, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Καμαρά, Ντε Λούκας, Μεχία, Τζουρίτσκοβιτς, Τριάδης, Κίκε, Φασίδης, Κάστρο, Γέντρισεκ, Μπρίτο.

Κέρκυρα:Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Λέκοβιτς, Αναστασίου, Σπίνουλας, Κράσι, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Αρτυματάς, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Γεωργίου, Ρόλε, Ζορμπάς, Παμλίδης, Γεωργακόπουλος, Μυτίδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΑΜΙΑ 17:15 NS1

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος φιλοξενεί τη Λαμία για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι κυανέρυθροι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν έχει στην διάθεση του τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Ντουρμισάι, Σιώπη που είναι τραυματίες και τον Σαββίδη που είναι τιμωρημένος.
Η Λαμία πάλι θέλει να παρουσιαστεί σοβαρή και ανταγωνιστική για να φτάσει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, απ’ την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Αναστασόπουλος και Βάντερσον, ενώ αντίθετα μεταξύ των “εκλεκτών” βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς, Νίκολα Άστσεριτς.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πανιώνιος: Μπανανά, Μπραχίμι, Γεσίλ, Γκιοατά, Κότνικ, Νίλσεν, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσιγκτον, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Λάμπρου, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Τασουλής, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαραμαντάς και Σταυρόπουλος.

Λαμία: Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Αναστασιάδης, Κουκόλη, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Μπουλούλη, Ακόστα, Πίτι, Τσούκαλο, Μπούτνικ και Άστσεριτς. 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS2

Ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στα Γιάννενα, σε ένα παιχνίδι που διεξάγεται στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να δείξουν ένα καλό πρόσωπο και να φτάσουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να αφήσουν πίσω τους την ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα. Ο Πετράκης έκανε γνωστή την 18άδα στην οποία επανήλθε ο Βελλίδης που δεν έπαιξε κόντρα στην ΑΕΛ. Αντίθετα ο Πετράκης δεν έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Λίλα και Σολτάνι.
Ο Παναθηναϊκός, πάλι μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό θα προσπαθήσει να φτάσει σε ένα διπλό, που θα τους επουλώσει τις πληγές. Εκτός έμεινε ο τραυματίας και τιμωρημένος για το ματς με τον ΠΑΣ, Δημήτρης Κουρμπέλης, και στην θέση του συμπεριλήφθηκε ο Φάνης Τζανδάρης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Επίσης κανονικά ταξιδεύει στα Γιάννινα και ο Κουλιμπαλί παρά το γεγονός ότι την Πέμπτη δεν προπονήθηκε προληπτικά.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΣ: Βελλίδη, Γιαννίκογλου, Τζημόπουλο, Τσικάρσκι, Κόντε, Καρανίκα, Μπέριο, Σκόνδρα, Ντόλοβατς, Βιντάλ, Αποστολόπουλο, Μανθάτη, Χαλκιαδάκη, Μιχαήλ, Μπουκουβάλα, Μπετρά, Γιάκο και Γαρουφαλιά.

ΠΑΟ: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Άλτμαν, Εμμανουηλίδης, Μυστακίδης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button