FeaturedΆλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Το Cage Survivor «New Blood» 6 επιστρέφει στη Λαμία!(pics)

Το LamiaSports και το Cage Survivor σας χαρίζουν δύο προσκλήσεις για το μεγάλο event των μικτών πολεμικών τεχνών το οποίο επιστρέφει στην πόλη μας.

Δείτε πως θα μπείτε στην κλήρωση για τις δύο προσκλήσεις.

Το Σάββατο 3 Μαρτίου στο «Κτήμα Πασιάκου», ένα από τα μεγαλύτερα event μικτών πολεμικών τεχνών (MMA), το Cage Survivor «New Blood» 6 επιστρέφει στη Λαμία και αναμένεται πάλι να γίνει χαμός.

Οι αγώνες σε κλουβί πλέον, αποτελούν ένα από τα γνωστότερα event παγκοσμίως με το UFC να κατέχει την «κορυφή» της μαχητικής «πυραμίδας».

Το Cage Survivor, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά MMA στην Ελλάδα. Μετά από την περσινή του παρουσία στην πόλη μας, φέτος επιστρέφει με ακόμη καλύτερους αγώνες και θέαμα.

Αυτή την χρονιά, εκτός από «μπαρουτοκπισμένους» αθλητές, θα αγωνιστούν και οι Λαμιώτες Κων/ος Χαρίσης, Αλέξανδρος Μουμτζής, Κων/ος Ντελής, Χαράλαμπος Χιλάη, Ιωάννης Μαραθιάς, Τζουλιάνο Μέκο και από την Στυλίδα ο Γεώργιος Σταθάρας.

Το Cage Survivor θα κοσμίσει με την παρουσία της η Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία θα αναλάβει την παρουσίαση των αγώνων.

Η παρουσιάστρια των αγώνων με το γνωστό απαράμιλλο στυλ της, είχε αναλάβει τον ίδιο ρόλο και στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης λίγους μήνες πριν.

Μεγάλος διαγωνισμός!

Το Cage Survivor επιστρέφει στη Λαμία και το LamiaSports σε συνεργασία με τους διοργανωτές των αγώνων, σας χαρίζουν δύο ατομικές προσκλήσεις για να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία.

Για να μπείτε στον διαγωνισμό:

  1. αφήστε το σχόλιο σας κάτω από το πεδίο σχολίων της δημοσίευσης στο facebook
  2. κάντε like στη σελίδα του LamiaSports
  3. κάντε κοινοποίηση το άρθρο

Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα 19/2 και θα λήξει την Παρασκευή 2/3 στις 15:00.

Την διοργάνωση θα στηρίξουν οι εξής χορηγοί:

Πληροφορίες για τους αγώνες: Ημερομηνία διεξαγωγής: 3/3/2018 Σάββατο, μέρος: κτήμα Πασιάκου και ώρα έναρξης τις 18:00, εισητήρια θα έχει στο κτήμα από τις 17:00.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button