FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αναλύοντας τον Πίτι…

Στατιστικά στοιχεία για τον έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία φέτος, βάση αριθμών.

Έχει πετύχει 4 γκολ φέτος στο πρωτάθλημα και άλλα 2 στο κύπελλο, είναι πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ Λαμία, έχοντας μάλιστα και 2 ασιστς.
Αυτός δεν είναι άλλος από τον Φρανσίσκο Μεδίνα Λούνα Πίτι.

Ο Ισπανός ήρθε το καλοκαίρι ως η μεγαλύτερη μετεγγραφή της λαμιώτικης ομάδας και ήδη έχει καταφέρει να γίνει απαραίτητος στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Έχει αγωνιστεί σε 21, έχει συμπληρώσει 1572 λεπτά στο πρωτάθλημα της Super League και είναι 36 χρονών.

Το καλύτερο σε όλα αυτά είναι ότι όταν βγαίνει αλλαγή, αντί να κάθεται και να ξεκουράζεται, τσατίζεται καθώς θέλει να παίξει παραπάνω, δίνοντας τα πάντα για την Λαμία.

Βέβαια, το πέρασμα του, από γήπεδα της Ισπανίας και της Κύπρου τον καθιστούν τον πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή της ομάδας, καταλαβαίνοντας έτσι ότι είναι αδύνατον να βγάζει συνέχεια 90λεπτα.

Το τελευταίο του μεγάλο παιχνίδι είναι ίσως και το καλύτερο του ΠΑΣ για φέτος καθώς είναι η “τεσσάρα” της Λαμίας επί του Παναθηναϊκού με τον Πίτι να πετυχαίνει 2 γκολ και μοιράζει τα υπόλοιπα.

Συνολικά έχει στο πρωτάθλημα 2 ασιστς ενώ τα γεμίσματά του είναι 34 στα 130 εύστοχα.

Η θέση που αγωνίζεται τον αναγκάζει να έχει για πολλά λεπτά την μπάλα στα πόδια του και αυτό έχει συνέπεια να έχει πραγματοποιήσει τα περισσότερα λάθη από όλους τους συμπαίκτες του και όχι μόνο.

Με 122 λάθη ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ βρίσκεται στην 3η θέση με τους ποδοσφαιριστές που έχουν τις περισσότερες ατυχές στιγμές.

Τέλος, έχει 127 εύστοχες πάσες, 13 κλεψίματα και μόλις 1 επέμβαση.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button