Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

“Περιμέναμε μια συγνώμη”

Την επίσημη συγνώμη του ΠΑΟΚ για το αντικείμενο που έριξαν οι φίλαθλοι και τραυμάτισε όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον Όσκαρ Γκαρθία, περίμενε ο Κώστας Καραπαπάς, αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ.

Ο διευθυντής επικοινωνίας των “ερυθρόλευκων” άφησε να εννοηθεί πως ο τραυματισμός του Γκαρθία είναι αδιαμφισβήτητος και ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να απολογηθεί γι’ αυτόν, αντί να εκφράζει αμφιβολίες για τη σοβαρότητα του περιστατικού.

«Περιμέναμε μία μεγάλη συγνώμη και για αυτό που έγινε στο γήπεδο με τον προπονητή μας και για τις προκλήσεις στις σουίτες. Περιμέναμε μία συγνώμη αλλά αντίθετα ήρθαν κάποιες δηλώσεις εντελώς διαφορετικές από εκείνες που είχαν γίνει για έναν αμφισβητούμενο τραυματισμό και ενώ είναι ξεκάθαρο σήμερα πως ο προπονητής μας χτυπήθηκε. Είδατε το αντικείμενο που δέχθηκε. Ήταν ένα κλειστό ρόλο ταμειακής μηχανής βαρύ σαν πέτρα. Δεν έχει κλείσει ακόμα το Φ.Α..

Το θέμα δεν είναι η διάγνωση αλλά πως ήταν ένα επικίνδυνο αντικείμενο. Ένα κλειστό ρολό ταμειακής μηχανής που όταν πέφτει από ψηλά πονάει πολύ. Δεν είμαστε γιατροί. Δεν έχουμε διάγνωση. Περιμέναμε μία μεγάλη συγνώμη από τον ΠΑΟΚ ξαναλέω. Κάποιοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέφυγαν αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός. Όταν ορισμένοι θέλουν να γίνουν μεγάλη ομάδα θα πρέπει να έχουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από τέτοια και από έδρες», τόνισε ο άνθρωπος του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button