Άλλα αθλήματαΓενικά

Η απάντηση του ΝΑΟ Λαμίας στις κατηγορίες του ΑΣ Αρετή!

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση-δελτίου Τύπου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Α.Ο Λαμίας για τις κατηγορίες των προηγούμενων ημερών από τον ΑΣ Αρετή.

Θυμηθείτε τι είχε αναφέρει στην δική της ανακοίνωση η Αρετή, για την φερόμενη επίθεση του προπονητή του ΝΑΟΛ προς τον προπονητή του συλλόγου της.

Μετά από αυτήν την ανακοίνωση-καταγγελία αλλά και την παρέμβαση του Δήμου Λαμιέων στο συγκεκριμένο θέμα, ήρθε και η απάντηση του ΝΑΟΛ.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Με οργή και δικαιολογημένη αγανάκτηση παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες μια πρωτόγνωρη, αλλά ατυχέστατης εμπνεύσεως, προσπάθεια σπίλωσης της ηθικής, της εντιμότητας και της αποδεδειγμένης επαγγελματικής αξίας ενός προπονητή του
συλλόγου μας.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση, την ακλόνητη εμπιστοσύνη και την στήριξή μας στο πρόσωπό του, εναντίον των όσων συκοφαντικών και ανυπόστατων αναγράφονται εις βάρος του, στεκόμενοι δίπλα του, ως εξάλλου πράττει το σύνολο των ανθρώπων της κολύμβησης και του αθλητισμού εν γένει.

Δεν θα σταθούμε στα ταπεινά κίνητρα και στους απατηλούς σκοπούς των όσων δημιούργησαν και των όσων έσπευσαν με ιδιαίτερη σπουδή να αναπαραγάγουν ένα κατασκευασμένο συμβάν, παραβιάζοντας κατάφωρα τη κείμενη νομοθεσία με τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων φυσικών προσώπων. Η δικαιοσύνη θα επιτελέσει το έργο της και θα αποδώσει τις ευθύνες που προβλέπονται απ΄ το νόμο για όσους ενήργησαν με δόλο, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα

Για το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο.Λ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button