FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Βράχος» ο Κουκόλης, επέστρεψε με γκολ ο Φράγκος!

Πολλές και καλές επιστροφές για τον ΠΑΣ Λαμία, «έκρυβε» το φιλικό απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο Μπάμπης Τεννές, είχε την ευκαιρία σήμερα στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ να δοκιμάσει αρκετά σχήματα και πρόσωπα, ενώ είδε με χαρά πολλούς ποδοσφαιριστές να ανταποκρίνονται σε αυτή την ευκαιρία.

Σε προηγούμενο άρθρο, ασχοληθήκαμε με τους Άντρονικ και Λινάρδο, αλλά τώρα θα ρίξουμε το βάρος στους σκόρερ της ομάδας μας, τον Μιχάλη Φράγκο και τον Χρήστο Κουκόλη.

Αρχικά, αν και σκόραρε δεύτερος θα αρχίσουμε με τον Χρήστο Κουκόλη, ο οποίος ξεκίνησε το παιχνίδι στο βασικό σχήμα και έμεινε έως το τέλος, ώντας ο μοναδικός που δεν έγινε αλλαγή.

Μετά, την έλευση του Πριντέτα και του Μπεν Τζεμιά στη Λαμία, ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός έδειξε να χάνει τη θέση του, αλλά το σημερινό φιλικό «χτύπησε» καμπανάκι στον Τεννέ, μιας και η εμφάνισή του ήταν αρκετά ικανοποιητική.

Εκτός του γκολ που πέτυχε και έδωσε τη νίκη, η οποία μικρή σημασία έχει, ο Κουκόλης ήταν πολύ σταθερός στο σημερινό παιχνίδι και ειδικά όταν στο δεύτερο μέρος ο σχηματισμός άλλαξε σε 5-4-1, με τριάδα τον ίδιο τον Πριντέτα και τον Μπεν Τζεμιά, η αμυντική γραμμή της Λαμίας δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτό είχε και ο Βεροιώτης αμυντικός, ο οποίος ίσως αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις να επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Επέστρεψε και σκόραρε!

Επιστροφή με γκολ είχε και ο Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά, ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης, μιας και δεξιά αυτής έπαιζε ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Όμως, όταν αποχώρησε ο δεξιός μπακ-χαφ της Λαμίας, ο Τεννές έβαλε τον Φράγκο δεξιά και τον Πατσαρούχα στην κορυφή της επίθεσης.

Ο 28χρονος εξτρέμ έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, είχε αρκετά τρεξίματα στο παιχνίδι, ενώ ταλαιπώρησε αρκετά την αριστερή πλευρά της Λάρισας, η οποία στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανενόχλητη, με τον Ακόστα να μην δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση.

Ο Φράγκος, επικύρωσε την καλή του εμφάνιση με ένα γκολ, στο 60΄του παιχνιδιού το οποίο έφερε το παιχνίδι στα ίσια, αλλάζοντας μάλιστα σημαντικά την ψυχολογία και την εικόνα του ΠΑΣ Λαμία, για να έρθει η ανατροπή με το γκολ του Κουκόλη στο 90΄.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button