FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο «Avaris Hotel» ο ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά πως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας για τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι, ενώ η ομάδα θα μένει στο υπερλούξ ξενοδοχείο «Avaris Hotel».

Στο «Avaris Hotel» θα μείνει και φέτος η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, η οποία θα βρεθεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Εκεί εκτός από την προετοιμασία της θα δώσει και έναν φιλικό αγώνα, αυτόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 20/7.

Αυτό είναι το «Avaris Hotel»: 

Το «Avaris Hotel» στο οποίο πρόκειται να καταλύσει η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, αποτελεί ένα από τα πολυτελέστατα ξενοδοχεία της περιοχής του Καρπενησίου, το οποίο εκτός από τα πολύ ωραία δωμάτια και τις υπηρεσίες που παρέχει, διαθέτει και υπερλούξ αθλητικές εγκαταστάσεις.

Το Avaris είναι το μοναδικό ξενοδοχείο της περιοχής με ιδιόκτητο γήπεδο ποδοσφαίρου υψηλών προδιαγραφών.

Παρέχον στις ομάδες πλήρη τεχνική υποστήριξη με έμπειρο προσωπικό και πλήρη ελευθερία στα ωράρια των προπονήσεων με σκοπό να πραγματοποιείται η προετοιμασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επίσης, κοντά στο ξενοδοχείο βρίσκεται και το Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, στο οποίο άλλωστε θα πραγματοποιηθεί και το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο Καρπενήσι βρίσκεται ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αθλητικά κέντρα της Ευρώπης και είναι σε θέση να φιλοξενήσει ένα μεγάλο εύρος αθλητικών εκδηλώσεων.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται γήπεδα ποδοσφαίρου με στίβο, μπάσκετ και τένις. Επίσης περιλαμβάνει αίθουσες γυμναστηρίων, αποδυτήρια, σάουνα και αρκετές ακόμα εγκαταστάσεις χρήσιμες για την φιλοξενία των αθλητών.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button