Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Νέο «ξέσπασμα» στα διαρκείας μετά τις μεταγραφές!

Η Ένωση πήγαινε καλά ήδη, αλλά το μεταγραφικό «ντεμαράζ» φαίνεται πως τονώνει κι άλλο το ενδιαφέρον, ενώ...κινδυνεύουν να περιοριστούν πολύ τα διαθέσιμα απλά εισιτήρια. #slgr #aekfc #κόσμος #εισιτήρια

Η Ένωση πήγαινε καλά ήδη, αλλά το μεταγραφικό «ντεμαράζ» φαίνεται πως τονώνει κι άλλο το ενδιαφέρον, ενώ…κινδυνεύουν να περιοριστούν πολύ τα διαθέσιμα απλά εισιτήρια.

Η ΑΕΚ είχε… τον τελευταίο λόγο στο κλείσιμο της κανονικής μεταγραφικής περιόδου και συμπλήρωσε τις ήδη πολλές κινήσεις που είχε κάνει με δύο πολύ δυνατές. Αυτή του Τσούμπερ και ακολούθως και του Γέβτιτς. Η ΠΑΕ προ ημερών είχε ανακοινώσεις πως είχαν φτάσει τις 10.500 οι πωλήσεις των διαρκείας, τώρα πλέον είναι κοντά στις 11 χιλιάδες, με τριψήφια νούμερα να «φεύγουν» καθημερινά τα τελευταία 24ωρα.

Αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός και παρά το σημαντικό ζήτημα με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού που απαιτούνται, φαίνεται πως ο τελικός αριθμός θα πάει πολύ πιο πάνω κι από τις τελευταίες σεζόν προ πανδημίας. Και με όριο τους 25 χιλιάδες θεατές στο ΟΑΚΑ, αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα πως θα υπάρχει μεγάλος περιορισμός θέσεων για τα απλά εισιτήρια που θα είναι διαθέσιμα στα παιχνίδια της Ένωσης.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως μεγάλο κομμάτι από την επιτυχία της ΑΕΚ ακόμη και μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, να αποκτήσει ποδοσφαιριστές όπως οι Άμραμπατ και Τσούμπερ, οφείλεται πολύ και στην προβολή σε αυτούς από πλευράς των ανθρώπων της Ένωσης, της δυναμικής του κόσμου της ομάδας. Υπήρχε ένα βίντεο παρουσίασης της σημερινής ΑΕΚ, με στιγμιότυπα από όλες τις όχι λίγες περιπτώσεις που γέμισε το ΟΑΚΑ τα τελευταία επτά χρόνια, σε ματς πρωταθλήματος, κυπέλλου, αλλά και στην Ευρώπη.

Φυσικά μπαίνοντας κανείς στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, το πρώτο που βλέπει είναι η τεράστια φωτογραφία με το γεμάτο ΟΑΚΑ από το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τον Μάρτιο του 2014, όταν η ομάδα ήταν ακόμη στην δεύτερη κατηγορία μάλιστα. Και ο Άμραμπατ και ο Τσούμπερ, στάθηκαν τόσο πολύ στον κόσμο στις δηλώσεις τους, έχοντας ακριβώς αυτές τις εικόνες στο μυαλό τους.

Οπότε έστω και με το όριο των 25 χιλιάδων υποχρεωτικά, η μεγάλη κινητικότητα που υπάρχει στα διαρκείας, έχει πολύ μεγάλη σημασία. Κακά τα ψέματα, μεγάλο κομμάτι των πιθανοτήτων επιτυχίας του project της ΑΕΚ φέτος, περνάει κι από την παρουσία του κόσμου, αφού η ομάδα μέχρι να επιστρέψει στην Νέα Φιλαδέλφεια έχει μεγάλο μειονέκτημα από πλευράς καθαρά ποδοσφαιρικής έδρας σε σχέση με τους ανταγωνιστές της.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button