Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Η ποδοσφαιρική ομάδα Α.Ο. Φραντζή προσφέρει και κοινωνικό έργο!

Την τρίτη κατά σειρά επίσκεψη σε ιδρύματα και σχολεία της Λαμίας, πραγματοποίησε την Παρασκευή 17/12 το Δ.Σ.,οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Φραντζη.

Την τρίτη κατά σειρά επίσκεψη σε ιδρύματα και σχολεία της Λαμίας, πραγματοποίησε την Παρασκευή 17/12 το Δ.Σ.,οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Φραντζη.

Μετα τις επισκέψεις στα κέντρα κοινωνικής πρόνοιας αρρένων και θηλέων,την Παρασκευή το πρωί επισκέφθηκε το Ειδικό σχολείο Λαμίας στο Παγκράτι.Οι διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές έγιναν δεκτοί με χαρά και ενθουσιασμό από το διευθυντή του σχολείου κ.Αποστολο Παπακωνσταντίνου,τους δασκάλους και τους μαθητές του σχολείου.

Η διοίκηση πρόσφερε στους μαθητές γλυκά, αναμνηστικά στυλό και καπέλα με το σήμα της ομάδας και “αγκάλιασε”τους μαθητές ευχόμενη καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και πρόοδο. Ο διευθυντής του σχολείου κ Απόστολος Παπακωνσταντίνου, πρόσφερε στην ομάδα ένα πολύ ωραίο δώρο και ευχαρίστησε όλους για την επίσκεψη αυτή.

Εμεις ως ποδοσφαιρική ομάδα θέλουμε με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε τη διεύθυνση του σχολείου,τους δασκάλους και τους μαθητές για την άψογη φιλοξενία τους υποσχόμενοι μια ακόμη επίσκεψη και καλώντας όλους να παρακολουθήσουν τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας μας.

Η ποδοσφαιρική ομάδα Α.Ο. ΦΡΑΝΤΖΗ εκτός απο το υγιες αθλητικό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο, εξωαγωνιστικά στηρίζει πάντα τον αλτρουισμό,την αλληλεγγύη,την αγάπη για τον συνάνθρωπο,την πίστη στο Θεό,στις αξίες και την ευγενή άμιλλα. Δειχνουμε εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά, προβάλλουμε το μήνυμα:Ναι στο ήθος και στον αθλητισμό, όχι στη βια.

Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΦΡΑΝΤΖΗ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button