Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Ρίσκο με οδηγό την στατιστική στο 5.60

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Καλή εβδομάδα, ξεκίνημα με αρκετές επιλογές σήμερα στο στοιχηματικό κουπόνι. Εχθές είχαμε και την 2η αγωνιστική των play off για την Super League. Στο “Κ.Βικελίδης” ο Άρης δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο αλλά τελικά πήρε την νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και συνέχισε το σερί του απέναντι στους Αρκάδες.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 3-0 πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Στο ντέρμπι στα χαρτιά όπως αποδείχτηκε τελικά με τον Ολυμπιακό να κερδίζει εύκολα με 1-5.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μανόλο Χιμένεθ να δήλωσε:

«Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη, συγνώμη και πάλι συγνώμη από τον κόσμο. Είναι μία από τις πιο ντροπιαστικές νύχτες. Η ομάδα ξεκίνησε το παιχνίδι καλά. Θα μπορούσαμε ακόμη και να προηγηθούμε. Μετά το 16ο λεπτό κάθε φορά που χάναμε την μπάλα ήταν ένα γκολ ή μία ευκαιρία για τον αντίπαλο. Κάποιοι παίκτες θέλουν αλλά δεν μπορούν. Αυτός που έχει το μεγαλύτερο φταίξιμο είμαι εγώ. Ζητάω συγνώμη».

Πάμε να δούμε τα παιχνίδια που θα ασχοληθούμε σήμερα. Στην βασική δυάδα θα ασχοληθούμε με την Premier League και την Liga Nos. Στις 22:00 στην Αγγλία και την Premier League Γουλβς-Γουέστ Χαμ και στην Πορτογαλία στις 23:00 Μορεϊρένσε-Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button