Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο… και η φωτογράφιση του Πελασγιακού!(pics)

Μία επαγγελματική φωτογράφιση πραγματοποίησε η ομάδα του ΑΟ Πελασγιακού, η οποία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει τίποτα ομάδες παραπάνω κατηγοριών…

Εκτός βέβαια, από την φωτογράφιση η διοίκηση του Πελασγιακού, τόνισε και την πολύ ασχημη περίοδο που διανύει το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την ομάδα του να αποτελεί μία εξαίρεση.

Διαβάστε την ανακοίνωση και δείτε την επαγγελματική φωτογράφιση:

Και ενώ το επαγγελματικό ελληνικό ποδόσφαιρο διανύει μία από τις χειρότερες περιόδους τους -με τις δικαστικές αίθουσες να έχουν αντικατασταθεί από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα- το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να μας τονίζει πώς δεν κυλούν όλα ”στραβά & ανάποδα”.

Πολλά ”μικρά διαμάντια” εμφανίζονται ανά την επικράτεια & αστράφτουν , δημιουργώντας με την αίσθηση της υπερηφάνειας για τον “δύσμοιρο“ τούτο τόπο μας, αλλά και τους ανθρώπους του.

Άξια αναφοράς αποτελεί η περίπτωση της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. Πελασγιακός της ομώνυμης κωμόπολης του Δήμου Στυλίδας, που πρωταγωνιστεί στην β’ κατηγορία της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ο απαράμιλλος ζήλος & η αγάπη των ανθρώπων για τον αθλητισμό- και δη για τον τόπο τους – έχουν κατορθώσει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Οι στιγμές που έχει καταγράψει ο φωτογραφικός φακός, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από την οργάνωση των ποδοσφαιρικών club σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πάρτε μία μικρή γεύση.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button