FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χρόνια πολλά Νίκο!(pics)

Γενέθλια έχει σήμερα ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Νίκος Παπαδόπουλος.

Τα 28 του χρόνια κλείνει σήμερα ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Νίκος Παπαδόπουλος και το LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά, κάνοντάς του ένα μικρό αφιέρωμα.

Ας ξεκινήσουμε:

Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Νίκος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 11 Απριλίου του 1990 στην Πάτρα. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποιήσε στον Παμπατραϊκό, από όπου και τον αγόρασε ο Ολυμπιακός το 2005.

Έπειτα, όταν αποχώρησε από την ομάδα του Πειραιά, ταξίδεψε στη Γερμανία για λογαριασμό της Φορτούνα Ντίσελντορφ όπου και έκατσε μόλις έναν χρόνο αλλά κατάφερε και αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια.

Το 2013 επέστρεψε στην Ελλάδα και φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου, την οποία αγάπησε αλλά και αγαπήθηκε αρκετά από τους οπαδούς του ιστορικού.

Αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια, όλα ως βασικός εννοείται και πραγματοποίησε τρεις εξαιρετικές χρονιές.

Μετά τη Νέα Σμύρνη ήρθε το κεφάλαιο του Ατρομήτου, το οποίο όμως δεν εξελίχθηκε καλά. Στην ομάδα του Περιστερίου έμεινε για μία σεζόν και αγωνίστηκε μόνο σε παιχνίδια 5 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το καλοκαίρι του 2017, ο Μπάμπης Τεννές τον πήρε μαζί του στην προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία στο Καρπενήσι και τον δοκίμασε σε όλα τα φιλικά της ομάδας.

Έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και εννοείται πως υπέγραψε συμβόλαιο το οποίο έχει τιμήσει όσο λίγοι μέσα στην ομάδα, πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερή ποδοσφαιρική χρονιά.

Με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία φέτος έχει 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της SuperLeague, με 1 τελική προσπάθεια, 4 γεμίσματα, 81 αποκρούσεις, 107 κλεψίματα και 84 επεμβάσεις, ενώ έχει παίξει και σε ένα παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος.

Δείτε και ένα βίντεο από την παιδική ηλικία του ποδοσφαιριστή, όταν αγωνιζόταν στην ομάδα του Ολυμπιακού:

Το LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία και πολλές επιτυχίες!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button