Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αποφασίζει για δύο ενόψει Λαμίας ο Μεντιλίμπαρ!

Ο Μεντιλίμπαρ ίσως δώσει χρόνο συμμετοχής στους Όρτα, Αλεξανδρόπουλο στο ματς με τη Λαμία, ενόψει Φενέρμπαχτσε.

Ο Μεντιλίμπαρ ίσως δώσει χρόνο συμμετοχής στους Όρτα, Αλεξανδρόπουλο στο ματς με τη Λαμία, ενόψει Φενέρμπαχτσε.

Στο παιχνίδι με τη Λαμία εστιάζουν την προσοχή τους στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να μην σκέφτεται και το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε την προσεχή Πέμπτη.

Η διαχείριση του ρόστερ το επόμενο διάστημα θα αποτελέσει κλειδί για την πορεία των «ερυθρόλευκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη, οπότε ο Βάσκος καλείται να βρει τον τρόπο να κρατά την ομάδα φρέσκια και αποδοτική.

Γι’ αυτό θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με τους τραυματίες που επιστρέφουν, καθώς Όρτα, Αλεξανδρόπουλος και Ορτέγκα είναι πιθανό να είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τη Λαμία, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι να μπορούν να παίξουν κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Γι’ αυτό ο Όρτα και ο Αλεξανδρόπουλος ίσως πάρουν χρόνο συμμετοχή στο παιχνίδι της Κυριακής, καθώς ειδικά ο Έλληνας χαφ έχει μείνει έναν μήνα εκτός δράσης και δεν έχει ρυθμό. Όσον αφορά τον Ορτέγκα, ίσως προφυλαχθεί ενόψει του αγώνα για τα προημιτελικά του Conference League.

Παράλληλα, ίσως δοθούν ανάσες στον Ροντινέι την Κυριακή, μιας και παίζει χωρίς… ανάσα για μεγάλο διάστημα, ενώ δεν αποκλείονται κάποιες αλλαγές και σε άλλες θέσεις. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες δύο προπονήσεις του Ολυμπιακού, με τον Μεντιλίμπαρ να λαμβάνει υπόψη την κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών του.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button