FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όλα για όλα για την έκπληξη!

Στο “Απόστολος Νικολαΐδης” δοκιμάζεται σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Για την 23η αγωνιστική της Super League ο ΠΑΣ Λαμία θα δώσει έναν ακόμη δύσκολο αγώνα, αυτή τη φορά εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό, στις 19:30, και οι μνήμες της τεσσάρας και της πρόκρισης στο κύπελλο Ελλάδος ξύπνησαν…

Ο Τεννές είδε για πρώτη φορά το απουσιολόγιό του γεμάτο και μάλιστα πιο γεμάτο από ποτέ. Στη σημερινή αναμέτρηση δεν θα δώσουν το παρών οι τιμωρημένοι Νίκος Παπαδόπουλος, Νοε Ακόστα και Χρήστος Κουκόλης ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Βάντερσον λόγω Πειθαρχικού παραπτώματος.

Από την άλλη βέβαια είδε με μεγάλη ευχαρίστηση τον Σελίμ Μπεν Τζεμιά να ανεβάζει και άλλο στροφές και θέτει υποψηφιότητα για την βασική ενδεκάδα, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή βρέθηκε το έτερος μεταγραφικό απόκτημα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Ντέιβιντ Αντρονίκ. Οι απουσίες αυτές φέρνουν νέες σκέψεις για το σχήμα και τα πρόσωπα που θα το απαρτίζουν.

Από την μία στο τέρμα λογικά θα βρίσκεται ο Νίκος Μελίσσας, μιας και λείπει ο Παπαδόπουλος ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τριάδα στην άμυνα με τον Αναστασιάδη, τον Μπεν Τζεμιά και τον Μαρκ Ασίγκμπα να είναι αυτοί που θα απαρτίζουν την αμυντική γραμμή. Αν ακολουθηθεί αυτο το πλάνο τότε ως δεξί μπακ χαφ θα δούμε τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος έχει δείξει ότι την ξέρει την θέση, ενώ στην ίδια θέση αλλά στην άλλη πλευρά θα βρίσκεται ο Σάκης Παντελιάδης.

Οι Ακίμ Ομο και Μάρκο Μπλάζιτς θα αγωνιστούν ως αμυντικά χαφ με πιο μπροστά τους τον Πίτι να αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό. Στην επίθεση αν δεν δούμε ξανά τον Εβγκέν Μπούτνικ τότε τη θέση αυτή θα πάρει ο Νίκολα Άτστεριτς ο οποίος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έδειξε καλά στοιχεία.

Την μια θέση που μένει θα την διεκδικήσει ο Καραγιάννης, με τον Αναστασόπουλο και τον Φράγκο ενδεχομένως αλλά αυτό θα εξαρτηθεί με το ποιο θα είναι ακριβώς το σχήμα του ΠΑΣ.

Τέλος, αυτό που πρέπει να θεωρείται σίγουρο είναι ότι οι παίκτες της Λαμίας είναι έτοιμοι για ακόμη μια μάχη, από την είτε κερδίσουν είτε “πέσουν” θέλουν να φύγουν με ψηλά το κεφάλι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button