Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προς παραπομπή ο Κατσικογιάννης

Οι “ερυθρόλευκοι” ηττήθηκαν με 1-0 στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, ωστόσο έχουν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Κατσικογιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φάση στην οποία στάθηκε περισσότερο στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα ο παρατηρητής Καρατζάς ήταν εκείνη του 91ου λεπτού, στο χέρι του Κοντοέ εντός περιοχής. Η συγκεκριμένη φάση αναμένεται να οδηγήσει σε παραπομπή τον Ηπειρώτη ρέφερι, ο οποίος πάντως ελέγχεται από τον Ευβοιώτη παρατηρητή διαιτησίας και για εκείνη του 9ου λεπτού με τον Μάριν όπου επίσης ζητάει πέναλτι ο Ολυμπιακός, για την οποία πάντως θα γίνει χρήση βίντεο.

Από εκεί και πέρα πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνο που έχει αποδειχθεί φέτος με τη νέα διοίκηση στην ΕΠΟ, αλλά και τη νέα ΚΕΔ, είναι ότι έχουν τιμωρηθεί όλα τα σοβαρά λάθη των διαιτητών. Είτε αυτά γίνονταν υπέρ ή κατά του Ολυμπιακού, είτε υπέρ του ΠΑΟΚ, είτε υπέρ της ΑΕΚ. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η απουσία του βοηθού Κούλα Χασάν (για το οφ σάιντ στο γκολ του Πέλκα στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος του Κυπέλλου) για 12 αγωνιστικές (μαζί με το Κύπελλο, με εξαίρεση ένα ματς Β’ κατηγορίας) από τους ορισμούς της πρώτης κατηγορίας, του Βάτσιου για πέντε (+2 Κυπέλλου) αγωνιστικές (για το πέναλτι εκτός περιοχής στο Λαμία-ΑΕΚ), του Θάνου που δεν έχει οριστεί ακόμα μετά το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ή του βοηθού Καλφάκη επίσης για οφ σάιντ του Πέλκα στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ με τον Χανιώτη επόπτη να μην έχει οριστεί ξανά έκτοτε (επισήμως δηλώνει κώλυμα). Τα… δύο μέτρα και δύο σταθμά με τα οποία λειτουργούσε η επιτροπή διαιτησίας τα προηγούμενα χρόνια δεν υφίστανται πλέον, όπως και οι εγκληματικές αβλεψίες των ιθυνόντων της ΚΕΔ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button