FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν μπόρεσε ο ΠΑΣ…

Δεν τα κατάφερε η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, αν και προσπάθησε αρκετά, να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα της ΑΕΚ.

Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο ήταν αρκετό για την ΑΕΚ για να κερδίσει τον ΠΑΣ Λαμία, με τελικό σκορ 2-0, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague.

Ο Λάζαρος στο 40΄εκμεταλλεύτηκε άνοιξε το σκορ για την Ένωση, ενώ στο 63΄ο Λιβάϊα στο 63΄εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Πίτκα στο δυνατό σουτ του Μπακασέτα και έκανε το 2-0…

Ο ΠΑΣ Λαμία είχε δύο καλές ευκαιρίες, με το τετ α τετ του Αναστασόπουλο στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά ο Τσιντώτας του είπε όχι, ενώ προς το τέλος του αγώνα, ο Καραγιάννης πήγε να πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, δεν επέτρεψε στον Έλληνα μεσοεπιθετικό να χριστεί σκόρερ.

Το ματς:

Πρώτη φάση του αγώνα ήρθε μόλις στο 4΄όταν ο Τάσος Μπακασέτας, επιχείρησε την σέντρα-σουτ με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι του Πίτκα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο ίδιος ποδοσφαιριστής έβγαλε μια σέντρα ο Μασούντ έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε μια καταπληκτική επέμβαση, σώζοντας την Λαμία.

Ο ΠΑΣ μετά από ένα δεκάλεπτο στο οποίο δέχθηκε αρκετή πίεση από την ΑΕΚ, προσπάθησε να βγει στην επίθεση, οργανωμένα κερδίζοντας ένα κόρνερ, το οποίο όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί.

Στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα η ΑΕΚ είχε κερδίσει 5 κόρνερ, έχοντας συντριπτικά την κατοχή της μπάλας. Πρώτη τελική ευκαιρία για την Λαμία ήρθε στο 22΄όταν ο Ακόστα εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα απομακρύνθηκε αλλά έφτασε στα πόδια του Αναστασόπουλου. Αυτός έκανε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Ένα σουτ του Λάζαρου στο 26΄η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Πίτκα, ο οποίος δεν ανησύχησε ιδιαίτερα. Στο 37΄ο Λιβάϊα είδε ωραία τον Λάζαρο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ, καθώς η κεφαλιά του ήταν από πλάγια θέση, με τον Πίτκα να βλέπει την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το τέρμα του.

Στο 40΄δυστυχώς έγινε το 1-0, μετά από γύρισμα του Σιμόες ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε το πλασέ και άνοιξε το σκορ. Εφτά πάσες άλλαξαν οι παίκτες της Ένωσης, με τους αμυντικούς της Λαμίας να μην μπορούν να ανακόψουν την πορεία της μπάλας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα λάθος του Γκάλο και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία του Τσούκαλου, ο οποίος βγήκε σε τετ α τετ με τον Τσιντώτα, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, δυστυχώς τον ανέκοψε.

Στο 63΄η Ένωση «καθάρισε» το παιχνίδι, κάνοντας το 2-0 όταν ο Μπακασέτας έκανε το πολύ δυνατό σουτ, ο Πίτκας έκανε την πρώτη του ασταθή απόκρουση με τον Μάρκο Λιβάϊα να παίρνει το ριμπάουντ και να διπλασιάζει από κοντά τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 71΄ο Λόπες έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, αλλά ο Λιβάϊα δέν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά, με τον Βαγγέλη Πίτκα να ελέγχει την φάση και να αφήνει την μπάλα να περάσει άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο ΠΑΣ Λαμία είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία. Ο Όμο πήρε την μπάλα, είδε αμαρκάριστο τον Αλέξανδρο Καραγιάννη στον οποίο και πάσαρε αμέσως. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, έκανε ένα καταπληκτικό σουτ, αναγκάζοντας τον Τσιντώτα να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση, διώχοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Δεν άλλαξε κάτι στα τελευταία λεπτά, τα οποία ήταν εντελώς διαδικαστικά με το 2-0 να είναι το τελικό σκορ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΣ Λαμία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία(Μπάμπης Τεννές): Πίκτας, Μπουλούλης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Όμο, Αναστασόπουλος, Ορτέγκα, Καραγιάννης, Τσούκαλος, Ακόστα.

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Φράγκος, Μπούτνικ, Λινάρδος, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον.

ΑΕΚ(Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Σιμόες, Μοράν, Λάζαρος, Μασούντ, Μπακασέτας, Λιβάϊα.

Στον πάγκο: Μπάρκας, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button