FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

#Forza Λαμιάρα: Με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα! (match day)

Με δύο σημαντικές απουσίες, ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει σήμερα για την 14η αγωνιστική της SuperLeague απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία θα αναζητήσει το αδύνατο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τα νέα της Λαμίας

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου μετά από μία πολύ κακή εμφάνιση και ήττα απέναντι στην ΑΕΚ, θέλει τουλάχιστον να επιστρέψει στις εμφανίσεις με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ αλλά και να πάρει και ότι πιο θετικό μπορεί από την αναμέτρηση.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός λόγω τιμωρίας είναι ο Χερόνιμο Μπαράλες, ο  οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και επιλέχθηκε το συγκεκριμένο παιχνίδι για να εκτίσει την ποινή του.

Από την άλλη εκτός είναι και ο Βασίλης Πλιάτσικας, ο οποίος στον αγώνα με την ΑΕΚ είχε περάσει ως αναγκαστική αλλαγή εκτός και δεν βρίσκεται στην κυανόλευκη αποστολή.

Στην αποστολή, επέστρεψε ο Θανάσης Καραγκούνης, αλλά αποχώρησε ο Χακίμ Μαστούρ, με τις φήμες να αναφέρουν πως βρίσκεται κοντά στην έξοδο.

 

Στο μυαλό του Μάκη Χάβου

Έχοντας στο μυαλό του πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χερόνιμο Μπαράλες, ο Μάκης Χάβος από την αρχή της «κυανόλευκης» προετοιμασίας έκανε δοκιμές για το ποιος θα πάρει τη θέση του Αργεντινού σέντερ φορ.

Ο επικρατέστερος μέχρι και αυτή την στιγμή είναι ο Τάσος Καραμάνος, αλλά πάμε να δούμε μία πιθανή ενδεκάδα για την ομάδα της Λαμίας.

Στο τέρμα θα είναι ο Σαράνοφ, ενώ δεξιά ίσως δούμε τον Σκόνδρα και αριστερά τον Βάντερσον. Στο κέντρο της άμυνας λογικά με την απουσία του Πλιάτσικα θα έχουμε τον Ασίγκμπα αναγκαστικά στο κέντρο δίπλα στον «ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ» Αντέτζο.

Στα χαφ, ο Δημούτσος και ο Μπλάζιτς θα είναι το δίδυμο, ενώ λίγο πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Μπερτόλιο, στη θέση του «δεκαριού».

Στην επίθεση τώρα, αν δούμε τον Καραμάνο να παίζει στην κορυφή, τότε τη θέση του δεξιά θα την πάρει ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Στην αριστερή άκρη θα είναι ο Ντένις Επστάιν, στο κλασσικό 4-2-3-1 του Χάβου.

Την αποστολή της Λαμίας αποτελούν οι εξής:

1 Bojan Saranov
22 Νικόλαος Μελίσσας

2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος
3 Ιορδάνης Παπαργυρίου
4 Daniel Adejo
5 Χρήστος Καρυπίδης
14 Ανέστης Αναστασιάδης
23 Ιωάννης Σκόνδρας
27 Vanderson Scardovelli
50 Mark Asigba

7 Αθανάσιος Καραγκούνης
10 Facundo Bertoglio
21 Έλιν Δημούτσος
26 Denis Epstein
32 Marko Blažić
61 Κωνσταντίνος Μπουλούλης

11 Αναστάσιος Καραμάνος
18 Lazar Romanic
45 Νικόλαος Τσούκαλος

 

Τα νέα του αντιπάλου

Την προετοιμασία του για το εντός έδρας ματς με τη Λαμία ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν συμπεριέλαβε στους είκοσι παίκτες της αποστολής τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Ματίας Ναουέλ, ενώ κανονικά υπολογίζει τον Γιάγκος Βούκοβιτς, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς με τη Μίλαν.

Αναλυτικά, την αποστολή αποτελούν οι: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Γκιλιέρμε, Βρουσάι, Γκερέρο, Μάνος.

 

Η μετάδοση του αγώνα

Τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Ολυμπιακό θα τον παρακολουθήσετε και μέσω του live του LamiaSports το οποίο θα σας κρατά ενήμερους για ότι συμβαίνει στον αγώνα πριν και μετά την έναρξή του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button