ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Απουσίες σε άμυνα, κέντρο και επίθεση (φωτογραφίες)

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε και το LamiaSports έχει όλο το ρεπορτάζ. #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε και το LamiaSports έχει όλο το ρεπορτάζ.

Όχι μία, ούτε δύο, ούτε καν τρεις δεν είναι οι απουσίες που μετράει ο ΠΑΣ Λαμία στην προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 12η αγωνιστική της SuperLeague 1.

Θα ξεκινήσουμε κατευθείαν με τους απόντες και θα αναφέρουμε πως στη σημερινή προπόνηση δεν βρέθηκαν οι τραυματίες Μάρκ Ασίγκμπα και Ζήσης Χατζηστραβός. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές δεν αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα άρα χάνουν σίγουρα τον αγώνα της Κυριακής.

Τώρα, ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν ο Λουκάς Βύντρα, ο οποίος δυστυχώς δεν έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες, ο Τάσος Καραμάνος, ο Κώστας Σταμούλης και ο Πατρίκ Μπάχανακ.

Θυμίζουμε ότι ο Σταμούλης όταν είχε έρθει στη Λαμία ήταν τραυματίας και σιγά σιγά αναρρώνει, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμη το διάστημα που θα χρειαστεί για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Μπάχανακ από την άλλη, αποχώρησε τραυματίας και από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (είχε τραυματιστεί και στο εντός με τον ΠΑΟΚ), για τον λόγο αυτό ακολούθησε κι΄αυτός ατομικό πρόγραμμα.

Ο Τάσος Καραμάνος τώρα, ακολούθησε και αυτός ένα συντηριτικό πρόγραμμα, χωρίς όμως να έχει γνωστοποιηθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει και τον κρατά εκτός κανονικού προγράμματος.

Επίσης, σήμερα και για πρώτη φορά προπονήθηκε ο Φάνης Τζανδάρης με την ομάδα της Λαμίας. Ο 27χρονος αμυντικός χαφ, χθες υπέγραψε το συμβόλαιό του με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ και σήμερα συμμετείχε στην πρώτη του προπόνηση.

Στα της προπόνησης, ο Μπάμπης Τεννές έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σήμερα στα τελειώματα των φάσεων και στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ στην αρχή είχαν προηγηθεί οι ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και ορισμένες ασκήσεις με μπάλα.

Να υπενθυμίσουμε τέλος, πως από το ματς με τον Ολυμπιακό το οποίο έχει οριστεί για τις 12/12 θα απουσιάσει σίγουρα ο Ντάνι Μπεχαράνο και ο Γιάννης Σκόνδρας λόγω καρτών.

Διαβάστε επίσης

Back to top button