ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Super League: Τα νέα πρόσωπα των «μικρομεσαίων» που θα μας απασχολήσουν

Η Super League Interwetten ξεκινά σε λίγες ημέρες και υπάρχουν ορισμένοι ξένοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν πρώτη φορά στην Ελλάδα και με το «καλημέρα» δείχνουν... έτοιμοι να μας... συστηθούν. #slgr #lamiafc #season2021_2022 #ChristopherNunez #ΠΑΣΛαμία #slgrinterwetten

Η Super League Interwetten ξεκινά σε λίγες ημέρες και υπάρχουν ορισμένοι ξένοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν πρώτη φορά στην Ελλάδα και με το «καλημέρα» δείχνουν… έτοιμοι να μας… συστηθούν.

Από τα πιο «ζεστές» μεταγραφικές περιόδους είναι η τρέχουσα για τους «μικρομεσαίους» της Super League Interwetten (εκπνέει σε μερικές ημέρες), καθώς όλες τους κινήθηκαν αρκετά και πήραν παίκτες με, τηρουμένων των αναλογιών, «βαριά» βιογραφικά.

Αυτόματα ενόψει της σεζόν που ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο (11/9) θα έχουμε πολλά νέα πρόσωπα ώστε να ασχοληθούμε και σας παρουσιάζουμε τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, πλην των «μεγάλων», που έχουν όλα τα εχέγγυα να μας απασχολήσουν με τις επιδόσεις τους. Ας κρατήσουμε λοιπόν τα παρακάτω ονόματα που τα ακούσαμε πρόσφατα πρώτη και φορά αλλά παράλληλα να έχουμε πάντα κατά νου πως «καθρέπτης» όλων είναι το χορτάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button