Ποδόσφαιρο

Ο «γνωστός» στη Λαμία… Αθανάσιος Σέζος!

Το Σάββατο, 5/5 ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εκτός έδρας με την ΑΕΛ και η ΚΕΔ όρισε σε ακόμη ένα παιχνίδι της «κυανόλευκης» ομάδας τον διαιτητή Αθανάσιο Σέζο.

Λίγες ώρες απομείναν μέχρι ο ΠΑΣ Λαμία να παίξει κόντρα στην ΑΕΛ, για την τελευταία αγωνιστική της SuperLeague.

Στο «AEL FC Arena» εκτός από τις δύο ομάδες θα βρεθεί και ο διαιτητής Αθανάσιος Σέζον, από το Κιλκίς, ο οποίος φέτος έχει «σφυρίξει» ακόμη τρεις φορές σε αγώνα της Λαμίας.

Το LamiaSport, μάζεψε ότι πληροφορία πρέπει να γνωρίζεται για τον Έλληνα διαιτητή και σας τις παρουσιάζει πιο κάτω:

Στατιστικά στοιχεία για το Αθανάσιο Σέζο

Ο Αθανάσιος Σέζος φέτος έχει διευθύνει συνολικά 11 αγώνες. Από αυτούς τους 6 έχουν κερδίσει οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν φύγει με το «τρίποντο» μόλις 2 φορές.

Από την άλλη, στα παιχνίδια του Σέζου μόλις 2 φορές είδαμε φέτος ισοπαλία. Συνολικά, έχουν μπει 15 γκολ, ενώ ο Έλληνας διαιτητής έχει δώσει μόλις 1 πέναλτι φέτος.

Τα συνολικά φάουλ που έχει σφυρίξει ο διαιτητής από το Κιλκίς είναι 377, ενώ δίνει φάουλ 34.27 Μ.Ο.

Οι κίτρινες κάρτες που έχει δώσει ο Σέζος ανέρχονται στις 66, ενώ κόκκινη έχει δείξει μόλις μία φορά.

Τα παιχνίδια με τον ΠΑΣ Λαμία

Άλλες τρεις φορές έχει βρεθεί στο γήπεδο μαζί με τον ΠΑΣ Λαμία ο Αθανάσιος Σέζος. Μάλιστα, είχε «καλοσωρίσει» την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ στην πρώτη του αγωνιστική στη SuperLeague καθώς είχε διευθύνει την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με την Ξάνθη.

Το σκορ τότε ήταν το 0-0.

Την δεύτερη φορά που συναντήθηκαν Λαμία και Σέζος ήταν την 10η αγωνιστική, όταν και ο ΠΑΣ έπαιξε εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό. Και σε αυτή την ανάμετρηση ήταν διαιτητής ο Σέζος.

Το σκορ τότε ήταν το 0-0.

Την τρίτη φορά που ο Σέζος «σφύριξε» παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία, ήταν την 17η αγωνιστική της SuperLeague με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το σκορ τότε ήταν 2-0.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button