Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εντυπωσιακή και η τρίτη φετινή εμφάνιση της Καλλιθέας!

Τρεις πολύ όμορφες φανέλες θα φορούν οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν! #slgr2 #kallithea_athens #φανέλες #season2022_2023

Τρεις πολύ όμορφες φανέλες θα φορούν οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν!

Την τρίτη φετινή της εμφάνιση έδωσε στο φως τη δημοσιότητας η ομάδα της Καλλιθέας, κερδίζοντας ξανά τις εντυπώσεις!

Η φανέλα με τις κάθετες ρίγες σε κόκκινο και γαλάζιο χρώμα, μαζί με τις χρυσές λεπτομέρειες έχουν αποσπάσει ήδη πολλά θετικά σχόλια, όπως άλλωστε και οι δύο πρώτες φετινές εμφανίσεις που θα φορούν οι παίκτες της Καλλιθέας κατά τη διάρκεια της φετινής Super League 2!

Σε ρόλο… μοντέλου, ο hip-hop καλλιτέχνης Kareem Kalokoh, ενώ τη φωτογράφιση επιμελήθηκε ο Ethan White.

Καλλιθέα: Εντυπωσιακή και η τρίτη φανέλα της

 

 

Η σχετική ενημέρωση:

«Ένα μήνα ακριβώς μετά από το εκρηκτικό ντεμπούτο της παρουσιάζοντας τις δύο πρώτες φανέλες για τους εντός και εκτός έδρας αγώνες, οι οποίες είναι ήδη sold out, η Athens Kallithea FC παρουσιάζει την τρίτη φανέλα της για τη σεζόν 22/23. Στην καμπάνια της τρίτης φανέλας για το 22/23 πρωταγωνιστεί ο γεννημένος στην Αθήνα hip-hop καλλιτέχνης Kareem Kalokoh, ο οποίος φωτογραφίζεται από τον Νεοϋορκέζο Ethan White.

Σε απαλές κόκκινες και μπλε αποχρώσεις με χρυσές λεπτομέρειες, η τρίτη φανέλα της AKFC για τη σεζόν 22/23 αντλεί έμπνευση, με δημιουργική ελευθερία, από τη σημαία της Καλλιθέας που φέρει το κόκκινο, το μπλε και το χρυσό στα χρώματά της.

Τον προηγούμενο μήνα, η AthensKallitheaFC πρωταγωνίστησε σε δημοσιεύσεις κορυφαίων διεθνών μέσων, όπως το Highsnobiety (Βερολίνο), το SoccerBible (Λονδίνο), το RivistaUndici (Μιλάνο) και το 25 Gramos (Μαδρίτη) με την παρουσίαση του νέου ονόματος, της οπτικής ταυτότητας και των δύο εμφανίσεών της για τους εντός και εκτός έδρας αγώνες, το design των οποίων επιμελήθηκε το studioBureauBorsche με έδρα το Μόναχο, το οποίο σχεδίασε και την τρίτη φανέλα. Του project ηγείται ο γεννημένος στη Νέα Υόρκη Ελληνοαμερικανός Θεόδωρος Φιλιππάκος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ανάδειξη της VeneziaFC ως «το πιο fashionable ποδοσφαιρικό κλαμπ», ενώ εκτελεί χρέη προέδρου της AthensKallitheaFC.

Με τρεις νίκες στο ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν, η AKFC έχει προκριθεί στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά από τη σεζόν 2012/13. Οι αγώνες της ομάδας για το Πρωτάθλημα της SuperLeague 2 θα ξεκινήσουν στις 13 Νοεμβρίου, καθώς το αναγεννημένο κλαμπ στοχεύει στην επιστροφή του στην κορυφή του ποδοσφαίρου για πρώτη φορά από το 2005/06».

Οι εντός και εκτός έδρας φετινές εμφανίσεις της Καλλιθέας:

 

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button