Άλλα αθλήματαΜπάσκετ
«Κλείνει» τον Μπράιαντ η Μακάμπι
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρήκε τον αντικαταστάτη του Μάικλ Ρολ στο πρόσωπο του Ελάιζα Μπράιαντ, τον οποίον ετοιμάζεται να κάνει δικό της.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρήκε τον αντικαταστάτη του Μάικλ Ρολ στο πρόσωπο του Ελάιζα Μπράιαντ, τον οποίον ετοιμάζεται να κάνει δικό της.
Ο Μάικλ Ρολ οδεύει προς το Μιλάνο για λογαριασμό της Αρμάνι και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έψαχνε τον αντικαταστάτη του.
Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους Ρόι Κοέν και Εμιλιάνο Κάρτσια, η «ομάδα του λαού» βρήκε γρήγορα τον επόμενο παίκτη που θα βάλει στις θέσεις «2» – «3» στο πρόσωπο του Μπράιαντ.
Ο 24χρονος σούτινγκ γκαρντ της Χάποελ Ελιάτ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην πρώτη του χρονιά στο πρωτάθλημα Ισραήλ, μετρώντας 17,5 πόντους, 5,7 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ ανά ματς. Έτσι, η Μακάμπι του δίνει την ευκαιρία και τον κάνει δικό της, παρά το γεγονός πως ο ίδιος ήταν κοντά στην Παρτιζάν το τελευταίο διάστημα.