FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παπανικολάου: «Μέσα στις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις για την Κ15»

Ο προπονητής της ομάδας Κ20 του ΠΑΣ Λαμία αλλά και υπεύθυνος για τις ακαδημίες του συλλόγου, Λάκης Παπανικολάου μίλησε για τα δοκιμαστικά που πραγματοποιεί η ομάδα στη Νέα Άμπλιανη, ενώ σχολίασε και την θέληση της διοίκησης για την δημιουργία ομάδας Κ15.

Ο κ. Παπανικολάου υπογράμμισε τα εξής:

Μία γενική τοποθέτηση:

«Τα δοκιμαστικά ξεκινήσανε από την Δευτέρα (εχθές) για την καινούργια τη σεζόν, έχοντας μεγάλη προσέλευση παιδιών και χθες και σήμερα. Τα περισσότερα παιδιά είναι από εδώ την Φθιώτιδα και από κάποιους όμουρους νομούς. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι για την προσέλευση, διότι αυτό δείχνει ενδιαφέρον. Σε αυτό βέβαια έχει συντελέσει και η πολύ καλή πορεία που πραγματοποίησαν οι ομάδες μας την περσινή σεζόν. Φέτος, θα είμαστε πιο έμπειροι. Έχουμε τον κορμό και της Κ20 και της Κ17 και προσπαθήσουμε σε αυτόν τον κορμό να προσθέσουμε κάποια καινούργια παιδιά.

Θα συνεχίσουμε και αύριο τα δοκιμαστικά μας, ελπίζουμε να βρούμε παιδιά να πλαισιώσουμε τις ομάδες και σίγουρα θα συμβεί αυτό. Εξάλλου τα δοκιμαστικά θα συνεχιστούν και μετά τις εξετάσεις του Ιουνίου που έχουν τα παιδιά για τις Πανελλήνιες και θα πραγματοποιηθούν και πάλι 2-3 ημέρες δοκιμαστικών, για να μπορέσουμε να επιλέξουμε όσο το δυνατών τα καλύτερα παιδιά.

Για την δημιουργία της ομάδα Κ15:

«Σαν κίνηση είναι πάρα πολύ σωστή να δημιουργηθεί μία ακόμη ομάδα. Από εκεί και πέρα, έχει κάποιες άλλες παραμέτρους, όσο αφορά γήπεδα και υποδομές. Είμαστε όντως σε συζητήσεις να ξεκινήσουμε και αυτή την ομάδα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε σίγουρα αν θα πραγματοποιηθεί.»

Αν μπορεί η πρώτη ομάδα του ΠΑΣ Λαμία να «αντλήσει» ποδοσφαιριστές από τις υπάρχουσες ακαδημίες:

«Δεν θα πρέπει να το βλέπουμε ως μία υποχρέωση. Είναι θέμα ότι πρέπει να βγούνε παιδιά και είναι σημαντικό ότι η πρώτη ομάδα της Λαμίας, τα πήγε πολύ καλή φέτος και μας δίνει τη δυνατότητα και εμάς να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Οι υποδομές θα συνεχίσουν να υπάρχουν και σίγουρα χρόνο με τον χρόνο θα βγουν ποδοσφαιριστές μέσα από αυτές τις ομάδες, για να πλαισιώσουν την ανδρική ομάδα.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button