Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης: Ανησυχία και για Γκαρντάφσκι

Ο Αστέρας Τρίπολης αποχώρησε με τρία αγωνιστικά προβλήματα από τα Ιωάννινα, καθώς τραυματίστηκαν οι Λέο Τιλίκα, Χουλιάν Μπαρτόλο και Μίκαελ Γκαρντάφσκι. #slgr #asterasfc #Gardawski #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ο Αστέρας Τρίπολης αποχώρησε με τρία αγωνιστικά προβλήματα από τα Ιωάννινα, καθώς τραυματίστηκαν οι Λέο Τιλίκα, Χουλιάν Μπαρτόλο και Μίκαελ Γκαρντάφσκι.

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» με ανατροπή, έμεινε για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική χωρίς νίκη και επιστρέφει στην Αρκαδία με τρία αγωνιστικά προβλήματα. Ο Λέο Τιλίκα αποχώρησε μετά από 35 λεπτά παιχνιδιού με πρόβλημα στη γάμπα, ο Χουλιάν Μπαρτόλο υπέστη διάστρεμμα και έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα, ενώ ο Μίκαελ Γκαρντάφσκι βγήκε στο 64′ με πρόβλημα στον προσαγωγό.

Οι τρεις «κιτρινομπλέ» θα περάσουν την Τρίτη (1/11) από ιατρικές εξετάσεις και οι παίκτες που έπαιξαν στον αγώνα με τον ΠΑΣ θα κάνουν χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Θυμίζουμε πως εκτός από το ματς με τους Ηπειρώτες ήταν οι Ρούμπεν Γκαρθία, Φακούντο Μπερτόγλιο, Χοσέ Λουίς Βαλιέντε, Χερόνιμο Μπαράλες και Νταβίντ Καρμόνα.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button