Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ούτε στα τοπικά ο Καλφόγλου

Ο βοηθός που έκρινε τον περυσινό τελικό Κυπέλλου ανακοίνωσε πως σταματάει την καριέρα του και στα τοπικά πρωταθλήματα και πάει οριστικά σπίτι του.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο βοηθός διαιτητή Γιώργος Καλφόγλου, ο άνθρωπος που αλλοίωσε, υπέρ του ΠΑΟΚ, τον περυσινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο, ενημέρωσε για την απόφασή του να σταματήσει και από τα τοπικά.

Betατζής

Ένα χρόνο πριν είχε ο βοηθός της ΕΠΣ Θεσπρωτίας είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από τους πίνακες των επαγγελματικών κατηγοριών και τώρα αποφάσισε να απαλλάξει οριστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο από την παρουσία του.

Το μήνυμα του Γιώργου Καλφόγλου στο Facebook:

«Τέλος τα κοντά σορτσάκια με τους φίλους μου στο τελευταίο ματς και στο τοπικό! Τελείωσα εκεί που ξεκίνησα στον τόπο μου. Ευχαριστώ όλους εσάς εδώ για την συνεργασία διαιτητές παράγοντες ομάδων ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ΕΠΣ θέλω να πιστεύω ότι έχω κάνει πολλούς φίλους δυστυχώς από τη φύση η δουλειά μας δεν είναι ευχάριστη πολλές φορές όμως προσπαθούμε να είμαστε σε ένα δύσκολο έργο αντικειμενική.. Τόπο στα νέα παιδιά με την ελπίδα να φτάσουν και αυτοί ψηλότερα!».

Ετικέτες
autovision

prwto

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close