Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Καθησυχαστικές οι εξετάσεις του Τσάκα

Ανακουφισμένος από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε και τα οποία δεν έδειξαν κάτι το σοβαρό, πέραν ενός μώλωπα στο γόνατο, έμεινε ο μέσος της Εθνικής Ελβετίας, Γκράνιτ Τσάκα.

Αρχικά τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Τσάκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά τη σύγκρουση που είχε με τον συμπαίκτη του, Βαλόν Μπεχράμι, στη διάρκεια της προπόνησης που έγινε υπό βροχή. Ωστόσο, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ελβετίας (SFV) επισήμανε ότι ο άσος της Άρσεναλ επισκέφθηκε μία κλινική προκειμένου να βγάλει μαγνητική τομογραφία.

«Νοιώθω ανακουφισμένος»  τόνισε ο παίκτης λίγη ώρα μετά το αποτέλεσμα της εξέτασης και συνέχισε με αφορμή την φημολογία που είχε ξεσπάσει γύρω από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν πειράχτηκαν οι σύνδεσμοι, αλλά θέλαμε να είμαστε σίγουροι», υποστήριξε ο γιατρός της Εθνικής, Πιερ Ετιέν Φουρνιέ. Κατέληξε λέγοντας: «Είναι απλά ένας οδυνηρός μώλωπας στο γόνατο.»

Η ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ο παίκτης δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό του Σαββάτου με την Ισπανία, ενώ δεν θα πάρει μέρος στις επόμενες προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button