FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Προβληματισμός για Τεννέ!

Αρκετά είναι τα προβλήματα τα οποία έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες στον ΠΑΣ Λαμία.

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό συνεχίζεται κανονικά, όμως τα προβλήματα παραμένουν και κάνουν δύσκολη τη ζωή τόσο του προπονητή Μπάμπη Τεννέ, όσο και των φιλάθλων της ομάδας που θέλου να δουν το σύλλογο να παραμένει στην κατηγορία.

Ο Σουλεϊμάν Όμο εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα δεν συμμετέχει στο κανονικά πρόγραμμα προπονήσεων, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και η συμμετοχή του στον αγώνα του Αγρινίου είναι αρκετά αμφίβολα.

Τώρα, αν λάβει κανείς υπόψιν του πως εκτός για τον αγώνα αυτό είναι σίγουρα και ο Ανέστης Αναστασιάδης, ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, ο οποίος «πατάει» καλύτερα απο τις προηγούμενες ημέρες αλλά έχασε αρκετές προπονήσεις, αλλά και ο «φευγάτος» πλέον Νίκος Αναστασόπουλος τότε τα προβλήματα παίρνουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα των «κυανόλευκων».

Εχθές, είχαμε μία ακόμη ατυχία καθώς ενοχλήσεις ένιωσε και ο Βάντερσον, ο οποίος δεν έβγαλε το πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του και ακολούθησε ατομικό.

Μετά από αυτά τα περιστατικά, έχει προκύψει μεγάλο πρόβλημα στον καταρτισμό της ενδεκάδας από τον Τεννέ. Τη θέση του Αναστασιάδη στο κέντρο της άμυνας θα πάρει λογικά ο Μπεν Τζεμιά, ο οποίος είχε ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Δεξιά θα παραμείνει ο Ασίγκμπα, εκτός αν αποφασίσει ο 64χρονος προπονητής να παίξει με τριάδα στην άμυνα, Κουκόλη, Ασίγκμπα και Μπεν Τζεμιά, όπως άλλωστε έπαιξε και στον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης στο ΔΑΚ Λαμίας.

Στο κέντρο τώρα, θα δούμε σίγουρα ξανά τον Μπλάζιτς με τον Μπουλούλη να παίρνουν βασικό ρόλο, ενώ πολύ πιθανόν να δούμε και τον Ντέιβιντ Άντρονικ να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Πάντως, δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω από το να περιμένουμε την αποστολή της ομάδας από τον Μπάμπη Τεννέ, για να μπορέσουμε να έχουμε πιο σαφή εικόνα, για την βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button