Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Απάντησε αρνητικά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Νάγκελσμαν»

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έκανε πρόταση τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, αλλά ο νεαρός προπονητής απάντησε αρνητικά.

Αυτό αναφέρει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της η γερμανική εφημερίδα «Bild» φέρνοντας στο προσκήνιο ένα όνομα το οποίο δεν είχε ακουστεί μέχρι σήμερα για τον πάγκο της «βασίλισσας» μετά την παραίτηση του Ζινεντίν Ζιντάν την περασμένη εβδομάδα.

Ο, μόλις 30 χρόνων, προπονητής της Χόφενχαϊμ έχει εντυπωσιάσει όχι μόνο τη Γερμανία, αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη με τις ικανότητές του και, μάλιστα, την περσινή σεζόν αναδείχθηκε καλύτερος τεχνικός της Μπούντεσλιγκα, καθώς ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, άνθρωπος της Ρεάλ Μαδρίτης επικοινώνησε με τον Νάγκελσμαν, αλλά η απάντησή του ήταν αρνητική.

Το συμβόλαιό του με την Χόφενχαϊμ είναι μέχρι το 2022, ωστόσο υπάρχει όρος που του επιτρέπει να συζητήσει με άλλους συλλόγους από τη σεζόν 2019-20.

Στη Γερμανία θεωρούν, πάντως, ότι σύντομα ο νεαρός προπονητής θα καθίσει στον πάγκο μεγάλης ομάδας, καθώς τόσο η Μπάγερν όσο και η Ντόρτμουντ τον… παρακολουθούν, ενώ ήταν υποψήφιος και για τον πάγκο της Άρσεναλ, πριν επιλεγεί τελικά ο Ουνάι Έμερι.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button