Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ορόσημο για την επιστροφή στα Σπάτα η 5η Μαϊου

Στις 5 Μαϊου όπως όλα δείχνουν θα ανοίξουν και πάλι τα Σπάτα, προκειμένου να υποδεχτούν ξανά τους παίκτες της ΑΕΚ.

Εν αναμονή της επιστροφής στην κανονικότητα βρίσκεται όλος ο κόσμος, ο οποίος εδώ και 1,5 μήνα βρίσκεται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ανάμεσα σε αυτούς και οι παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι περιμένουν πως και πως την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση, προκειμένου να παίξουν και πάλι μπάλα. Μπορεί όλο αυτό το διάστημα οι ίδιοι να ακολουθούν το πρόγραμμα που τους έχει δοθεί όμως ανυπομονούν να κλωτσήσουν ξανά μπάλα.

Όπως όλα δείχνουν έχει αρχίσει πλέον η αντίστροφη μέτρηση, για την επιστροφή τους στα Σπάτα. Σύμφωνα με την «ΩΡΑ», ημερομηνία ορόσημο για αυτή αποτελεί η 5η Μαϊου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση.

Ανεπίσημα οι παίκτες του Μάσιμο Καρέρα ξέρουν ότι θα πρέπει να έχουν το μυαλό τους στην συγκεκριμένη ημερομηνία. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση, πως δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στον γενικό σχεδιασμό της πολιτείας, σχετικά με την άρση των μέτρων της καραντίνας.

Σε περίπτωση που αυτό συμβεί οι ιθύνοντες της Ένωσης θα πάρουν οδηγίες για τα μέτρα προστασίας από του ειδικούς, ενώ πριν την έναρξη των προπονήσεων οι παίκτες θα υποβληθούν σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Από την πλευρά του ο Ιταλός τεχνικός έχει αρχίσει ήδη με τους συνεργάτες του, να δουλεύει το πλάνο της μίνι προετοιμασίας που θα χρειστούν οι «κιτρινόμαυροι», προκειμένου να μπουν στο γήπεδο έτοιμοι για τα παιχνίδια των πλέι οφ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button